Acél péniszgyűrű


Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád! Tudod nekünk mi a legfontosabb? Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Rimba acél péniszgyűrű, 0,5 cm széles 1 db Szeresdmagad. Acél péniszgyűrűk Tartalom A péniszgyűrű egy tipikusan olyan szexuális segédeszköz amit nem egyszemélyes játékokhoz találtak ki.

acél péniszgyűrű péniszek, amelyek cum

Első alkalommal biztosan furcsa dolog, de ha megbeszélitek előtte a dolgot, és tisztázzátok, hogy ez a kaland, nem a másik teljesítményéről szól, hanem a felfedezés öröméről, a gyönyörködtető változatosságról, akkor a zavar helyett az izgalom fog dominálni.

A péniszgyűrű egy nagyon egyszerű de praktikus szexuális segédeszköz.

acél péniszgyűrű hogyan izgathatja az embert merevedésre

Acél péniszgyűrűk elsődleges szerepe az erekció fenntartásában van. Használatával nagyobb, acélosabb és hosszabban fennálló erekció érhető el. Anyaga lehet fa, fém, de a legelterjedtebb a szilikonból készült péniszgyűrű.

Egyes változatai tényleg kizárólag az erekció fenntartására használhatóak, de léteznek olyan péniszgyűrűk is, amik különböző stimuláló funkciókkal is rendelkeznek.

Screaming O Ritz szilikon péniszgyűrűk

Hogyan használd a péniszgyűrűt? A gyűrűt, a még nem teljesen merev acél péniszgyűrű tövére kell felhúzni.

acél péniszgyűrű vénás kiáramlás merevedése

A szilikonos gyűrűk rugalmasak, de ha szilárd anyagú, például fém gyűrűt választotok, akkor mindenképpen figyelni kell rá hogy a megfelelő átmérőjű gyűrűt válaszd. A gyűrűnek acél péniszgyűrű kell, de az is fontos hogy ne legyen túl szoros.

acél péniszgyűrű merevedési problémák 26-nál

A lényeg, hogy megnehezítse a vér kiáramlását a péniszből, de nem szoríthatja el teljesen! Így segít a nagyobb, keményebb, és hosszan tartóbb erekció elérésben. Éppen ezért ha még csak most kísérletezel ennek a segédeszköznek a használatával, mindenképpen a rugalmas, szilikon péniszgyűrűket ajánljuk.

acél péniszgyűrű partner hosszú pénisz

További a témáról.