Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

SKult13 Divízió

ertekesites@kult13.hu
http://www.kult13.hu
http://www.hotel13.hu
https://www.facebook.com/pages/J%C3%B3zsef-Attila-M%C5%B1vel%C5%91d%C3%A9si-K%C3%B6zpont/579016992303574

Az angyalok áldásával - Álomesküvő Angyalföldön

Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk” - Mark Twain szavainak igazságához nem fér kétség. A szerelem, az együtt töltött idő, a párkapcsolat fejlődése sokszor megérleli azt az egész életünket meghatározó döntést, melynek során megpecsételődik összetartozásunk. A közös jövő kezdetének is tekinthető az esküvő -, így mindannyian szeretnénk boldoggá, meghitté, emlékezetessé tenni. Akár azt is mondhatjuk, szeretnénk, ha áldás lenne rajta.

Sokan kész tervvel a fejükben vágnak neki az esküvőszervezésnek, másoknak bizonytalan elképzeléseik, esetleg gyerekkori álmaik vannak az életüket meghatározó eseményről. Az esküvői helyszín ebből a szempontból döntő jelentőségű, hiszen még számtalan kisebb - nagyobb részletkérdésben kell határoznunk. Elég, ha csak a menyasz- szonyi ruhára, a csokorra, az esküvői tortára, a díszítésre, a meghívókra gondolunk. Épp ezért jelent óriási segít- séget, ha az esküvői helyszín és a vendégek szálláshelye egyszerre foglalható, intézhető.

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ előtt elterülő gyönyörű parkot talán az angyalok lakják, nem tudjuk, de a csodálatos zöld környezet adja az esküvő helyszín különleges hangulatát.

Az épületen belül több terem is lehetőséget ad a szertartásra és az azt követő vacsorára is, így akár 10 - 15 fő részére is tudnak kisebb termet biztosítani, de a Gyémánt terem befogadóképessége 200 főt is eléri - figyelembe véve az esküvői vacsoraasztalok helyigényét is.

Társintézményük, innen 5 percre, a Corner Hotel Angyalföld a messziről érkező esküvői vendégek szálláshelyének megoldásában nyújt segítséget 12 db kétágyas és 1 db családi szobájával. A Corner Hotel területén belül kiváló melegkonyhás étterem, squash pályák és egy 45 fős terem várja a látogatókat, amelyhez egy panorámás 150 nm-es terasz is tartozik. Tökéletes kombináció: esküvő az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban -,szállás a Corner Hotelben.

Az esküvő az összetartozás szimbóluma, melyet Victor Hugo szavai írnak le a legszebben:

„ A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy. Egy férfi és egy nő egyetlen angyallá olvad össze. Ez a mennyország.”


ESKÜVŐI HELYSZÍN ANGYALFÖLD, ESKÜVŐI HELYSZÍN BUDAPEST, AZ ANGYALOK ÁLDÁSÁVAL, SKult13 Divízió

SKult13 Divízió

Elolvasom

ESKÜVŐI HELYSZÍN ANGYALFÖLD, ESKÜVŐI HELYSZÍN BUDAPEST, AZ ANGYALOK ÁLDÁSÁVAL, SKult13 Divízió

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?