Az oldalt ennyien látták:


Bárna Vadaskert Esküvői helyszín és fogadó
3126 Bárna, Vadaskert dülő 19/5.
Halasi Erzsébet 06 30 461 0999
halasi.erzsebet@barnavad.hu
http://www.barnavad.huPihenőházunk a bekerített erdő közepén található. Az erdő és a vadászat szerelmeseinek ez a tökéletes helyszín mennyegzőjük megtartására.

Éttermünk 60 fő befogadására alkalmas. A vendégeket családias hangulattal, különleges vadételekkel, vadvacsorával és édességekkel kápráztatjuk el. Az ifjú párt és családjukat 9 lakosztállyal 27 férőhellyel, étkezővel és borospincével várjuk, hogy a nagy napon zavartalan legyen a készülődés és utána könnyedén, helyben megpihenhessenek.

ESKÜVŐI HELYSZÍN NÓGRÁD, ESKÜVŐI HELYSZÍN BÁRNA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, VADÉTELEK, 
BOROSPINCE, Bárna Vadaskert Esküvői helyszín és fogadó 2017.02.30.

térkép:hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.