Az oldalt ennyien látták eddig:


Basiliskus 3D Grafikai Stúdió
1123 Budapest, XII. ker., Alkotás utca 7/a. 1.em. / 3.
1-794-3436
sales@basiliskus3d.hu
http://www.basiliskus.huEgyedi esküvők 3D technológiával

A 2016-os Esküvő kiállításon a legelegánsabb ruhák és a legújabb szolgáltatások között már a 3D technológia is képviseltette magát: a Basiliskus 3D Grafikai Stúdió standjánál megálló érdeklődők azzal szembesülhettek, hogy a legmodernebb eszközöknek köszönhetően bárki személyessé teheti az esküvőjét, és ehhez nincs is másra szükség, csak némi fantáziára és vállalkozó kedvre.

Kezdjük mindjárt a leglátványosabb megoldással, a miniME szobrokkal, a menyasszony és a vőlegény legapróbb részletekig hű háromdimenziós másolatával.

Az első lépés a szkennelés, amely hagyományos a fotózásra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy itt egy harminchat kamerából álló kör közepére állítják a párt. Az felvétel elkészítése mindössze egytized másodpercet vesz igénybe, majd a digitális felvételből 10 vagy 15 centiméter magas, színes szobrot nyomtatnak. A miniME figurák elkészülésük után könnyű, de erős darabokká válnak, amelyek akár az esküvői torta tetejére helyezett egyedi díszek is lehetnek, ugyanakkor évtizedek múltán is kézbe vehető emlékek maradnak.

A háromdimenziós technológia kiválóan alkalmas egyedi tervezésű ékszerek előállítására. A Basiliskus 3D Grafikai Stúdió szakemberei a megrendelői igények alapján üzletben nem kapható gyűrűket és egyéb ékszereket terveznek, olyan részletekben gazdag mintázattal, amit kézműves technikával nem lehet előállítani.

A precíziós nyomtató századmilliméteres rétegvastagsággal előbb viaszból nyomtatja ki az ékszert, amit utána viasz veszelytéses eljárással öntenek ki ezüstből, aranyból, vagy a választott anyagból.

A fiatal pár arcképével dombornyomott csokoládé, vagy személyes üzenettel, jókívánsággal feliratozott cukor olyan különlegesség, ami igazán személyessé teheti az ünnepi alkalmat. A 3D technológia segítségével egyedi sütőformák is készíthetők, ezekkel a sütemények tésztáját lehet felismerhető arcokká, figurákká vagy feliratokká formálni.

A technológiának köszönhetően egyedi díszek, kiegészítők is készülhetnek rövid idő alatt a Basiliskus stúdiójában. Ami pedig a 3D esküvői szolgáltatások árait illeti, azokat érdemes összehasonlítani a hagyományos esküvői szolgáltatások díjaival. Aki egyedi megoldásokban gondolkodik, és személyes módon szeretné emlékezetessé tenni a nagy napot, mindenképpen célszerű felkeresnie a Basiliskus 3D Grafikai Stúdiót.

ESKÜVŐI TORTADÍSZ, KÖSZÖNETAJÁNDÉK, NÁSZAJÁNDÉK, MINIME, ESKÜVŐ, AJÁNDÉK, 3 D 
SZOBOR, Basiliskus 3D Grafikai Stúdió 2017.10.30.

térkép:hozzászólás:Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
www.queeneskuvo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR