Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Basiliskus 3D Grafikai Stúdió

1123 Budapest, XII. ker., Alkotás utca 7/a. 1.em. / 3.
1-794-3436
sales@basiliskus3d.hu
http://www.basiliskus.hu
https://www.facebook.com/basiliskus3D/?fref=ts

Egyedi esküvők 3D technológiával

A 2016-os Esküvő kiállításon a legelegánsabb ruhák és a legújabb szolgáltatások között már a 3D technológia is képviseltette magát: a Basiliskus 3D Grafikai Stúdió standjánál megálló érdeklődők azzal szembesülhettek, hogy a legmodernebb eszközöknek köszönhetően bárki személyessé teheti az esküvőjét, és ehhez nincs is másra szükség, csak némi fantáziára és vállalkozó kedvre.

Kezdjük mindjárt a leglátványosabb megoldással, a miniME szobrokkal, a menyasszony és a vőlegény legapróbb részletekig hű háromdimenziós másolatával.

Az első lépés a szkennelés, amely hagyományos a fotózásra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy itt egy harminchat kamerából álló kör közepére állítják a párt. Az felvétel elkészítése mindössze egytized másodpercet vesz igénybe, majd a digitális felvételből 10 vagy 15 centiméter magas, színes szobrot nyomtatnak. A miniME figurák elkészülésük után könnyű, de erős darabokká válnak, amelyek akár az esküvői torta tetejére helyezett egyedi díszek is lehetnek, ugyanakkor évtizedek múltán is kézbe vehető emlékek maradnak.

A háromdimenziós technológia kiválóan alkalmas egyedi tervezésű ékszerek előállítására. A Basiliskus 3D Grafikai Stúdió szakemberei a megrendelői igények alapján üzletben nem kapható gyűrűket és egyéb ékszereket terveznek, olyan részletekben gazdag mintázattal, amit kézműves technikával nem lehet előállítani.

A precíziós nyomtató századmilliméteres rétegvastagsággal előbb viaszból nyomtatja ki az ékszert, amit utána viasz veszelytéses eljárással öntenek ki ezüstből, aranyból, vagy a választott anyagból.

A fiatal pár arcképével dombornyomott csokoládé, vagy személyes üzenettel, jókívánsággal feliratozott cukor olyan különlegesség, ami igazán személyessé teheti az ünnepi alkalmat. A 3D technológia segítségével egyedi sütőformák is készíthetők, ezekkel a sütemények tésztáját lehet felismerhető arcokká, figurákká vagy feliratokká formálni.

A technológiának köszönhetően egyedi díszek, kiegészítők is készülhetnek rövid idő alatt a Basiliskus stúdiójában. Ami pedig a 3D esküvői szolgáltatások árait illeti, azokat érdemes összehasonlítani a hagyományos esküvői szolgáltatások díjaival. Aki egyedi megoldásokban gondolkodik, és személyes módon szeretné emlékezetessé tenni a nagy napot, mindenképpen célszerű felkeresnie a Basiliskus 3D Grafikai Stúdiót.


MINIME SZOBROK, ESKÜVŐI TORTADÍSZ, KÖSZÖNETAJÁNDÉK, NÁSZAJÁNDÉK, MINIME, ESKÜVŐ, AJÁNDÉK, 3 D SZOBOR, 
			  Basiliskus 3D Grafikai Stúdió; álló

Basiliskus 3D Grafikai Stúdió

Elolvasom

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?