Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Böbe Hagyományőrző Boltja

Lengyelné Varga Kitti +36 70 312 2586
cseszko092@gmail.com
https://hagyomanyorzobolt.com/sct/401654/Eskuvo
https://www.facebook.com/tundEszter
https://www.facebook.com/TundokloEskuvo

Népi motívumokkal díszített menyasszonyi és koszorúslányruhák esküvői kiegészítők.

Hagyományőrző darabok nem mindennapi esküvőkhöz!

Népművészet, webáruház, menyasszonyi ruhák, esküvőszervezés, díszítés, hogyan is fér össze mindez, erről kérdezzük Lengyelné Varga Kittit egy rendhagyó kis családi vállalkozás vezetőjét.

Mesélj egy picit Kitti, kik vagytok, hogyan indultatok?

Családi vállalkozásunk több, mint egy évtizede indult. Édesanyám Varga Böbe valósítatta meg régi álmát, azzal, hogy létrehozta népművészeti boltját a Hagyományőrző Boltot, amely legfőképp egyedi népművészeti ruhák készítésével foglalkozik.

Hogyan kapcsolódik ehhez az esküvőszervezés?

A hagyományok szeretetéből és az imádott munkám, a rendezvényszervezésből született az ötlet és megalkottuk a Hagyományőrző Esküvőt. Népi hagyományokat, díszítési elemeket felevenítve szerveztük az esküvőket. Amellett, hogy a mai napig szívünk csücske, bármikor örömmel visszatérünk ehhez az irányvonalhoz, kinőttük magunkat. Rengeteg megkeresést kaptunk a mai divatoknak megfelelő esküvők szervezésére, így jött létre a Tündöklő Esküvő.

Ehhez kapcsolódik gondolom a menyasszonyi ruhakészítés is, igaz?

Igen, testvérem Varga Eszter nagyszerű divattervező a tündEszter márka megalkotója. Mottója: „Szeresd a régit, kövesd az újat!”, ennek fényében készíti sajátos alkalmi és menyasszonyi ruháit. A népi díszítőelemek, illetve a zsinordíszítés hatalmas tárháza inspirációjának forrása. Hivatásának tekinti, hogy a szabászatilag divatos formavilágot ezen lenyűgöző motívumkincs felhasználásval díszítse, ezáltal valóban egyedi ruhákat valósít meg különleges menyasszonyai számára.

Végezetül mint esküvőszervező milyen tanácsod lenne az esküvő előtt álló pároknak?

A legfontosabb, hogy élvezzétek az előkészületek, a szervezés és a nagy nap minden pillanatát, minden pillanatát! Egy rendkívüli családi összefogást ismerhettünk meg, ahol biztos kezekben tartják az esküvő körüli teendőket! Keressétek őket bátran, ha Ti is nyugodt álomesküvőt szeretnétek!

Elérhetőségek: Lengyelné Varga Kitti +36 70 312 2586
https://hagyomanyorzobolt.com/sct/401654/Eskuvo
https://www.facebook.com/tundEszter


MENYASSZONYI RUHA, KOSZORÚSLÁNY RUHA, NÉPI MOTÍVUM, KIEGÉSZÍTŐK, HAGYOMÁNYŐRZŐ, Böbe Hagyományőrző Boltja  2018. 08. 30. ÁLLÓ

Böbe Hagyományőrző Boltja

Elolvasom

MENYASSZONYI RUHA, KOSZORÚSLÁNY RUHA, NÉPI MOTÍVUM, KIEGÉSZÍTŐK, HAGYOMÁNYŐRZŐ, Böbe Hagyományőrző Boltja  2018. 07. 30. ÁLLÓ

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?