Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Bujdosó Tibor

+36 30 243 3141
bujbor@gmail.com
www.bujdosotibor.com
www.facebook.com/bujdosofoto

Kedves Jegyespár!

Először is gratulálok nektek közelgő esküvőtök alkalmából!

Azt hiszem talán a fotós és a videós az, aki a legtöbb időt tölti veletek a nagy napon! Ott van a fodrásznál, a sminkesnél, az öltözködés közben, a polgári és egyházi szertartásokon és a lakodalomban is!

Nem mindegy tehát hogy ki az aki ott van mellettetek, ki az aki dokumentál! Több éve fotózok és videózok is esküvőket, így már ha mondhatom, azt otthonosan mozgok az esküvő napján, tudom mikor, mi következik.

Ez azt eredményezi, hogy mindig készen állok, hogy a lehető legfontosabb, legszebb pillanatokat örökítsem meg a lehető legészrevétlenebbül!

Fontosnak tartom, hogy a fotózáskor vagy videózáskor oldott legyen a pár és én közöttem a kapcsolat, így lehet a legjobb képeket, videókat készíteni! Ezért tartom fontosnak azt is hogy ha képeim és filmjeim elnyerték a tetszéseteket és szeretnétek hogy én legyek a fotósotok vagy videósotok, személyesen is találkozzunk az esküvő előtt!

Nagy hangsúlyt fektetek a tudáson kívül a technikára is! A lehető legfelkészültebb vagyok a mai esküvő trendekkel, képi világgal! A legmodernebb technikai háttérrel rendelkezem és semmit sem hagyok a véletlenre!

Kérlek, látogass, el a weboldalamra ahol meg tudod tekinteni az esküvői képeimet és filmjeimet is, illetve a különböző esküvői áraimat, csomagjaimat!

További jó készülődést kívánok nektek!


ESKÜVŐI FOTÓS, ESKÜVŐI VIDEÓS, Bujdosó Tibor

Bujdosó Tibor

Elolvasom

ESKÜVŐI FOTÓS, ESKÜVŐI VIDEÓS, Bujdosó Tibor

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?