Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR - AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

9740 Bükfürdő, Európa út 18.
+36 94 558 030
event@caramell.hu
www.caramell.hu
www.facebook.com/caramellpremiumresort

CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR AHOL AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK

A 2016 őszén teljesen megújult bükfürdői Caramell Premium Resort a NyugatMagyarországi régió egyik legszebb és legsokoldalúbb szállodája.

A keleties és modern stílusjegyek egzotikus helyszínre varázsolnak minket, ahol zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk. Átadhatjuk magunkat az exkluzív kialakítású, mintegy 2000 m2-en elterülő fürdő és szaunavilágnak, a meghitt VIP pihenők, a szaunaszeánszok, a tradicionális masszázsok és testkezelések pedig biztosítják teljes ellazulásunkat.

A négycsillag superior minősítésű szálloda méltán büszkélkedhet sokoldalúságával, hiszen hangulatos földszinti-, és tetőteraszai, romantikus japánkertje, illetve kisebb és nagyobb báltermei egyaránt ideálisak szűkkörű és nagyobb volumenű rendezvények lebonyolítására is.

Az egyik büszkesége az elegáns Santal bálterem, melynek befogadóképessége eléri a 400 főt.

Ugyanezen épületszárny aljában pedig a vállalkozó kedvűek próbálhatják ki magukat bowlingban finomabbnál-finomabb koktélok társaságában. A Villa Rosato cukrászműhely kézműves tortacsodáival, egyedi szemet gyönyörködtető süteményeivel, ínycsiklandó fagylaltjaival kényezteti a vendégeket a Caramell Premium Resort szomszédságában.

Az egészséges életmód hívei, valamint az extrém élmények kedvelői számára egy különlegesség is helyet kapott a resort mellett, ez nem más, mint a Kristály Torony. Ez a látványos mászó és kalandpálya egyedülálló módon 3 emelet magasan felfelé terebélyesedik, felejthetetlen élményt kínál nem csak a vállalkozó szelleműeknek, de a szelfi szerelmeseinek is.

Végeredményben a megújult Caramell Premium Resort valóban az élményszerzésre és a varázslatos pihenésre specializálódott, mely otthont adhat csapatépítésnek, konferenciáknak, családi rendezvényeknek, esküvőknek vagy csak egy romantikus kikapcsolódásnak.

ÁLOMESKÜVŐ

Minden pár álma egy tökéletes esküvő. A Caramell Premium Resort kivételes környezetet, tökéletes kiszolgálást, eleganciát és kényelmet nyújt ahhoz, hogy ez az álom valóra is válhasson. A szálloda változatos rendezvényhelyszínei, hangulatos földszinti és tetőteraszai, romantikus japánkertje egy különleges esküvő ideális helyszínei. A hagyományos ceremóniától az extrém esküvőig, minden elképzelésre kínálunk megoldást.

2017. november 19-én megrendezésre kerülő esküvőkiállításunkon betekintést nyerhetnek exkluzív termeinkbe és hangulatos japánkertünkbe. A resort saját cukrászműhelye pedig segítő kezet nyújt az esküvői sütemények kiválasztásában, melyeket egyedi elképzeléseik szerint készít majd el a nagy napra.

7. CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2017.
Időpont: 2017. november 19. (vasárnap) 10.00 - 18.00 óra
Helyszín: Caramell Premium Resort Bükfürdő
Információ:
9740 Bükfürdő, Európa út 18. Tel.: (00 36) 94 558 030 • event@caramell.hu • www.caramell.hu


ESKÜVŐI HELYSZÍN BÜKFÜRDŐ, ÁLOMESKÜVŐ, KELETI HANGULATÚ ESKÜVŐ, EXTRÉMESKÜVŐ, CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR

CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR

Elolvasom

ESKÜVŐI HELYSZÍN BÜKFÜRDŐ, ÁLOMESKÜVŐ, KELETI HANGULATÚ ESKÜVŐ, EXTRÉMESKÜVŐ, CARAMELL PREMIUM RESORT**** SUPERIOR

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?