Citrullin erekcióra. Az L-citrullin pótlás növelte az erekció keménységét enyhe merevedési zavarban szenvedő férfiaknál


Citrullin erekcióra

Mi a különbség az L-citrullin és a Citrullin malát között? Citrullin erekcióra Aminosav A citrullin egy aminosav, amelyet gyakran alkalmaznak az általános egészségi állapot javítására és a fitnesz citrullin erekcióra elérése érdekében.

  • Miért fontos az L-Citrullin?
  • Aminosav A citrullin egy aminosav, amelyet gyakran alkalmaznak az általános egészségi állapot javítására és a fitnesz célok elérése érdekében.

Noha nem tekintik esszenciális aminosavnak, mégis hihetetlenül fontos az egészség szempontjából, és széles körű egészségügyi előnyökkel büszkélkedhet. Az ebben a kulcsfontosságú vegyületben gazdag ételek elősegíthetik a jobb véráramlást, fokozhatják az oxigénfelvételt, elősegíthetik az izomnövekedést.

L-citrullin a libidó növeléséért

Azok a férfiak, akik szeretnék szexuális életüket némileg fellendíteni, legjobb, ha a sört és húsételeket görögdinnyére cserélik! A görögdinnye a legújabb kutatások citrullin erekcióra természetes potencianövelőként hathat.

citrullin erekcióra

Wundermittel für den Muskelaufbau?! A citrullin a különböző potenciazavarokat kezelő gyógyszerekhez hasonló módon hat a vérerek tágulására és ernyedésére. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciós termékeinkről!

citrullin erekcióra

Termékek L-Citrulline mg. Hirdetés "Már korábban is tudtuk, hogy a görögdinnye tartalmaz citrullint, ám mindezidáig azt hittük, annak jelentős része a gyümölcs héjában található"- mondta Bhimu Patil, a Citrullin erekcióra Egyetem kutatója.

Az L-citrulline és a citrullin-malát

Most azonban kiderült, hogy a görögdinnye ehető része sokkal több citrullint tartalmaz, mint azt korábban gondolták. Mi az a Citrulline? A mechanizmus a következő: a citrullin az arginin nevű aminosav segítségével fokozza a nitric oxid szintézisét, így a vérerek tágulását segíti.

Citrulline Malate : What does Citrulline Malate do?

Felmerül a kérdés, hogy mennyi görögdinnyét kell mindehhez fogyasztani? Nos, erre sajnos még nem született válasz.

Görögdinnye: a természetes potencianövelő

Azt tudjuk, hogy körülbelül 10 dkg dinnyében mg citrullin van, ám citrullin erekcióra tudjuk, mennyi kell a Viagráéhoz hasonló citrullin erekcióra eléréséhez. A kutatás eredményét sokan kétkedéssel fogadták és félrevezetőnek vélik.

citrullin erekcióra

A San Diego Egyetem professzora, Citrullin erekcióra. Irwin Goldstein aki számos potenciazavar kezelésére szolgáló gyógyszer kifejlesztésénél volt citrullin erekcióraállítása szerint az amerikai férfiak jelentős hányada szed rendszeresen arginint, és ez igaz a merevedési zavarokkal küzdőkre is.

  • Megvalósítatlan merevedés amelytől a pénisz kisebb lesz, a pénisz lefelé hajlításai férfiaknál 55 után erekció.
  • Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciós termékeinkről!

Szerinte, noha az arginin feladata a nitric citrullin erekcióra előállítása, melynek fontos szerepe van az értágulat és erekció előállításában, ez nem jelenti azt, hogy a citrullinben gazdag ételek fogyasztása elegendő argininhoz és megfelelő merevedéshez vezet.

Hasonló véleményen van Dr. Roger Clemens, a Los Angeles-i egyetem orvosa, aki az arginin erekcióra gyakorolt jótékony hatásait vizsgálta.

citrullin erekcióra

Tehát rengeteg görögdinnyét kellene fogyasztani, hogy jelentős hatást érjünk el vele. Mindez nem változtat a tényen, hogy a dinnye alacsony kalóriatartalmú, a citrulline mellett gazdag likopinban és béta-karotinban, hűtve pedig kiváló frissítő.

citrullin erekcióra

WEBBeteg - Cs.