Az oldalt ennyien látták:


CITY HOTEL MISKOLC****
3529 Miskolc, Csabai kapu 8.
06 30 866 2763
sales@cityhotelmiskolc.hu
http://www.cityhotelmiskolc.huSzívből gratulálunk a közeljövőre tervezett házasságkötésükhöz!

Örömünkre szolgálna, ha szállodánkat is számításba vennék, életük egyik legjelentősebb eseményének lehetséges helyszínéül!

• Ingyenes helyszín a polgári esketéshez
• Vacsora helyszín 120 főig
• Az ifjú pár részére nászajándékba egy kétágyas szobát biztosítunk
• Ingyenes terembérlet és kivetítők használata
• Kedvező áru italcsomagok
• Térítés ellenében teremdekoráció
• Záróra hosszabbítási lehetőség
• 80 fő felett további kedveznények

ESKÜVŐI HELYSZÍN MISKOLC, ÉTTEREM MISKOLC, VACSORA 120 FŐIG MISKOLC, 
LAKODALOM, ESKÜVŐ, CITY HOTEL MISKOLC**** 2017.08.30.

térkép:hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.