Az oldalt ennyien látták eddig:


Déber Gábor Esküvőfotós
+36 20 341 8365
debergabor@gmail.com
http://debergabor.huRecept álomszép esküvői fotókhoz, ha rettegsz a kamerától

A legtöbb menyasszony kislány kora óta álmodozik arról, hogy az esküvője napján mesebeli hercegnőként megy férjhez. Nyugodtan bevallhatod, ha te sem vagy kivétel, hiszen kevés olyan tündérmesével találkozunk az életünk során, ami szemernyit sem fakul gyermekkorunk óta. Az esküvő pedig pont ilyen. De hogyan váltsd valóra mindezt, ha nem mozogsz gyakorlottan nagy ruhákban, a fényképezőgép előtt, vagy ha „rólad sosem készülnek jó képek”? Először is ne ess kétségbe! Van néhány alapszabály és trükk, amit ha szem előtt tartasz, valamint megtalálod a stílusotoknak megfelelő, profi fotóst, akkor szerelmetek képekbe zárt regénye biztosan boldog véget ér!

Sose felejtsd el, hogy a fele királyság már a tiéd!

Jusson eszedbe, te már megtaláltad a herceget a saját történetedhez, így ő biztosan ott lesz, hogy feloldjon a fotózás során. Amennyiben követitek a fotósotok instrukcióit, az esküvői páros fotók elkészítése inkább játéknak hat majd, mintsem nehéz pózok monoton megvalósításának.

#2 A királyság másik felét sem nehéz megszerezni!

Lehet, hogy úgy érzed, a családi fotókon vagy a kirándulásaitokon készült képeken nem az igazi a megjelenésed, de ennek nincs jelentősége az esküvőtök kapcsán. Ott ugyanis több szakterület profi szolgáltatói segítenek majd valóra váltani az elképzeléseidet. A szalon a méreteidhez igazítja a ruhát, s a smink kiemeli a vonásaidat, a fotósod pedig tudja, hogy milyen szögből, tartással készítsen rólad előnyös képeket. Ismeri a fény természetét, aminek helyes használata adja az életteli képek alapját. Az átadás előtt finomít, retusál még az anyagon, így minden elem tökéletes összhangba kerül a képeken.

#3 A valódi mesék a csodák földjén íródnak

Esküvői helyszínnek érdemes olyat választani, amihez kötődtök, emlék fűz benneteket, vagy azonosulni tudtok a stílusával, hiszen így érzelmekkel töltődnek fel a pillanatok. A legjobb, ha kis távolságon belül, ugyanúgy elérhető zöld terület vagy egy hangulatos tér, mint beltér. A kinti helyszínek esetében az esti órákban, 5-8 között lehet a legszebb képeket készíteni.

#4 Minden meséhez jár tündérkeresztanya (vagy apa)

A képekbe zárt meséknél ő a fotósotok. A varázserejét szaktudása mellett annak a figyelemnek köszönheti, amit nektek szentel. Ehhez lényeges a jegyes fotózás, ahol öszszeismerkedhettek, átbeszélhetitek, mit szeretnétek viszontlátni, mi az a stílus, aminek örültök. Kipróbálhatjátok a pózokat és témákat, amivel megtöltitek majd az esküvői albumot. Ha jól választotok, akkor a hibátlan képek elkészítése mellett segíteni fog abban is, hogyan lehettek úrrá a rohanáson, az esetleges váratlan helyzeteken a nagy napon, úgy, hogy ebből a képeken se látszódjon semmi.

Ha pont ilyen tündérmeseként gondoltátok el saját esküvőtöket is, akkor ismerkedjetek meg a munkáimmal és küldjetek üzenetet! Jó készülődést és “happy end”-et kívánok! Déber Gábor az esküvőfotós. Honlapom: www.debergabor.hu

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.08.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

ESKÜVŐI FOTÓ,  Déber Gábor Esküvőfotós
2017.01.30.

hozzászólás:Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
www.queeneskuvo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR