Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Dorothy Torta

7396 Magyarszék, Szőlőhegy utca 6.
+36 72 390 762
dorothypallos@gmail.com
www.facebook.com/DorothyTorta

2013- ban váltottam valóra egy régi álmom, azzal hogy létre hoztam a családom segítségével a Dorothy torta kézműves családi manufaktúrát. Fő profilunk az egyedi és személyre szabott magas színvonalú dizájnertorták és, menyasszonyi torták készítése. Fontosnak tartjuk az Ifjú párok elképzeléseit és e mellett követjük a legújabb külföldi trendeket, mert a tortának illeszkedni kell az esküvő stílusához, dekorációjához, akár a csokor és a menyasszonyi ruhához is.

Általában az esküvői tortáink fő díszítő eleme a saját, kézzel készített cukorvirágaink melyeknek fő sajátosságuk az élethű kivitelezés és különlegességük hogy cukor rózsáink valódi és természetes rózsa illattal készülnek.

Számunkra nagyon fontos hogy, tortáink ne csak szépek legyenek ha nem finomak is. A lehető legháziasabb ízekkel és, igazi házi főt krémekkel és magas minőségű alapanyagokból készítjük a tortáinkat.

Szívünket lelkünket beletesszük minden egyes tortába, hogy amikor kitolják a tortát a pár elé a sötétben, miközben a tűzijáték fénye világít csak, olyan legyen a torta amilyet a pár megálmodott vagy még szebb.

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal a hirdetésben látható elérhetőségeken.


ESKÜVŐI TORTA, DESIGN TORTA, FORMA TORTA, Dorothy Torta

Dorothy Torta

Elolvasom

ESKÜVŐI TORTA, DESIGN TORTA, FORMA TORTA, Dorothy Torta

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?