Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Dudits Kastély

9315 Sobor, Kossuth u. 7-9.
+36 96 320 667
+36 30 647 1645
sales@dudits.eu
www.duditskastely.hu
https://www.facebook.com/duditskastely/

Ne legyen több álmatlan éjszakád!

Merülj békés álomba és képzeld el most egy percre a következő esküvőhelyszínt. A Rábaköz szívében már messziről kitűnik a Dudits Kastély, amely életetek egyik legfontosabb napjának helyszíne lesz ma. A tulajdonosok kedves ismerősként köszöntenek, az a fajta család, akikhez évek múltán is szívesen visszalátogatsz majd, édesanyjuk kedvességét pedig még sokáig emlegeted.

Látod magad előtt a csodaszép természetet, a virágzó kertet, a lugast a medence mellett. Kérdésedre a család megnyugtat, az időjárás sem számít, ha esik a belső tér rövid időn belül átalakul, hogy a nagy nap emlékeit egy csepp se homályosíthassa el. A Dudits család felkészült, már évtizedek óta asszisztál a szebbnél szebb történetekhez. Nemcsak az előkészületekben, de a kivitelezésben is segítő kezet nyújt. Valóban családi vállalkozás.

Hagyjátok nálunk a történeteteket és cserébe mi tudásunk legjavával szervezzük meg lakodalmatokat.

A visszaszámlálás véget ér, a vendégek gratulálnak, ünnepelnek, elköszönnek, de előtte még vetnek egy utolsó pillantást a holdfényben úszó parkra, hogy emlékeikben élesen éljen a kép az esküvőről, amit még évek múltán is emlegetnek. Lehet ez a Ti történetetek is. Mi Soboron szeretettel várunk, hogy elkezdhessük, együtt.

A Dudits család


ESKÜVŐI HELÉYSZÍN, KASTÉLY ESKÜVŐ, BAROKK ESKÜVŐ, ÁLOMESKÜVŐ, EXKLUZÍV ESKÜVŐ, Dudits kastély

Dudits kastély

Elolvasom

ESKÜVŐI HELÉYSZÍN, KASTÉLY ESKÜVŐ, BAROKK ESKÜVŐ, ÁLOMESKÜVŐ, EXKLÚZÍV ESKÜVŐ, Dudits kastély

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?