Dutasteride impotencia


Mondja el orvosának, ha úgy gondolja, hogy ezek közül bármelyik fennáll az Ön esetében. Ez a gyógyszer kizárólag férfiak kezelésére szolgál. Nők, gyermekek vagy serdülőkorúak nem szedhetik. Az Avodart fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Egyes klinikai vizsgálatokban több olyan betegnél figyeltek meg szívelégtelenséget, aki dutaszteridet és egy alfa-blokkolónak nevezett másik gyógyszert is dutasteride impotencia, mint amilyen a tamszulozin; mint azoknál, akik csak dutaszteridet vagy csak alfa-blokkolót szedtek. A szívelégtelenség azt jelenti, hogy a szív nem képes annyi vért mozgatni a vérkeringésben, mint amennyit kellene.

Az Avodart dutasteride impotencia adagja 1 kapszula 0,5 mg naponta egyszer. Milyen gyógyszerek, anyagok vagy kiegészítők lépnek kölcsönhatásba az Avodart-tal? Mondja el orvosának az összes alkalmazott gyógyszert. Avodart terhesség és szoptatás alatt Az Avodart általában nem alkalmazható nőknél.

papilloma a péniszen szél a péniszen

Ezért nem valószínű, hogy terhesség vagy szoptatás dutasteride impotencia alkalmazzák. Ha kérdése van, forduljon orvosához. Ez nem a mellékhatások teljes listája, és előfordulhatnak mások is.

a pénisznagyobbító műtét típusa merevedési probléma 60 évesen

Hívja orvosát orvosi tanácsért a mellékhatásokról. Gyakori mellékhatások lehetnek: a szex során felszabaduló sperma mennyiségének csökkenése; impotencia probléma az erekció elérésével vagy megtartásával ; vagy mell érzékenysége vagy megnagyobbodása.

a péniszem felfelé hajlik pénisz mérete attól függ

A dutaszterid szexuális mellékhatásai a gyógyszer szedésének abbahagyása után is folytatódhatnak. Beszéljen orvosával, ha aggályai vannak ezen mellékhatások miatt.

Olvassa el a teljes részletes betegmonográfiát Avodart Dutasteride Tudj meg többet ' Avodart szakmai dutasteride impotencia MELLÉKHATÁSOK Klinikai vizsgálatok tapasztalatai Mivel a klinikai vizsgálatokat nagyon eltérő körülmények között végzik, a gyógyszer klinikai vizsgálatai során megfigyelt mellékhatások aránya nem hasonlítható össze közvetlenül egy másik gyógyszer klinikai vizsgálatának arányával, és nem feltétlenül tükrözi a gyakorlatban megfigyelt arányokat.

Az AVODART monoterápiában vagy tamsulosinnal kombinálva végzett klinikai vizsgálatokból: Az AVODART-ot kapó betegeknél a leggyakoribb mellékhatások az impotencia, a csökkent libidó, az emlő rendellenességei beleértve a mell megnagyobbodását és érzékenységét és az ejakulációs rendellenességek. A kombinált terápiában AVODART dutasteride impotencia tamsulosin kezelt betegeknél a leggyakoribb mellékhatások az impotencia, a csökkent libidó, az emlő rendellenességei beleértve a mell megnagyobbodását és érzékenységétaz ejakulációs rendellenességek és a szédülés.

merevedési problémák 30 év alatti férfiaknál koszorúér a pénisz