Az oldal látogatottsága:


JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, ARANY, EZÜST, ÉKSZER, Spary Desing 2018. 01.15.

2018.01.15.

JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, DEBRECEN, Ötvös Ékszer 2017 10.30.

ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐ, ESKÜVŐI ÉKSZER, EGYEDI ÉKSZER, Orchideamania & SEra DSGN
2017.10.30.

ESKÜVŐI AJÁNDÉK, ÓRA, KARÓRA, ÉKSZERJAVÍTÁS, Óravilág Kft. 2017.11.15.

KARIKAGYŰRŰ, JEGYGYŰRŰ, ÉKSZEREK, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, Hartai Ötvös 2017 10.30.

KARIKAGYŰRŰ, JEGYGYŰRŰ, ESKÜVŐI GYŰRŰ, ARANYGYŰRŰ, ESKÜVŐ Golden 
Gral ékszerüzlet 2017.10.30.

JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, ARANYÉKSZER, Báldy Ékszer 2017.10.30.ESKÜVŐI ÉKSZER, NYAKÉK, FEJDÍSZ, Rien Ékszer 2017 10 30

JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, NÁSZAJÁNDÉK, ESKÜVŐ, 
Specziár Óra Ékszer 2017 10 30

JEGYGYŰRŰ, ESKÜVŐI GYŰRŰ, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, Karikagyűrű Mester
2017.10.30.

JEGYGYŰRŰ, EGYEDI ÉKSZER, KARIKAGYŰRŰ, ESKÜVŐ, DRÁKÖVES GYŰRŰ, diamondhead 2017.10.30

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.