Erekciós teszt. Merevedési zavar ellen: Íme a férfiak 90%-nál működő eszköz!


  • Merevedési zavar kivizsgálása és kezelése - Urológiai Központ
  • Merevedési zavar okai-kezelése-Dr. Szabó Ferenc

Filep Dávid Napvilágot látott az erekciós teszt 60 másodperces "erekció teszt", amely segítségével visszajelzést kaphatsz arról, hogy megfelelően működik-e a péniszed. Tudom, egy ilyen teszt mindenkit hidegen hagy, hiszen egy """igazi férfi""" sosem szembesül ilyen problémákkal. Éppen ezért ennek a cikknek egyetlen célja a friss hír közlése.

  • MMM (Merevedés Minőségi Mutatója) - eskuvopiacmagazin.hu
  • Merevedési zavar ellen: Íme a férfiak 90%-nál működő eszköz!

Egy friss kutatás, amit az Egyesült Királyságbeli Lloyd Gyógyszertár végzett, azt az eredményt hozta, hogy ami az erekciót és annak fenntartását illeti, a brit férfiak több mint egynegyede problémákkal küzd. A legszomorúbb eredmény mégis az, hogy tízből egy férfi inkább teljesen feladná a nemi életét, minthogy orvoshoz forduljon a problémájával.

erekciós teszt táplálkozás a pénisz növekedéséhez

Ezeket felismerve dolgozta ki a fent említett gyógyszertár a erekciós teszt másodperces tesztet. Az ebben szereplő kérdések célja nem az, hogy egyértelműen rámutasson arra, hogy milyen problémája van az azt kitöltőnek.

erekciós teszt milyen gennyből a péniszen

Sokkal inkább az, hogy jelezze, ha szükséges lenne meglátogatni egy orvost. Forrás: Shutterstock A teszt 7, több válaszlehetőséggel ellátott kérdést tartalmaz, melyek a következők: Mennyire biztos abban, hogy képes erekcióra és annak fenntartására?

erekciós teszt az erekció kezelése idős korban

Elég erős az erekciója a behatoláshoz és ahhoz, hogy elkezdje az aktust? Aktus közben végig képes fenntartani az erekcióját? Mennyire nehéz fenntartani az erekcióját az aktus végéig?

erekciós teszt mi gyengítheti az erekciót

Egy-egy aktust mennyire szokott élvezni? Az alábbiak közül volt bármelyik negatív hatással az erekciójára? Mikor a legerősebb az erekciója?

Védje az erekcióját - Íme 11 tipp

Erekciós teszt kitöltés után nemcsak arról kap információt a férfi, hogy szükséges-e egy vizsgálat, hanem arról is, hogy kivel és hogyan konzultálhat bővebben ezzel kapcsolatban. Kieran Seyan, a erekciós teszt online orvosa szerint az erekcióra német juhász pénisz képesség és annak fenntartása nemcsak fizikailag, de mentálisan is különösen fontos egy férfinak.

Az erekció zavarai és az érzelmek

Így amikor egy férfi ilyen problémával szembesül, nehezen beszél róla - még a partnerével is, nemhogy egy orvossal. Ez azonban gyakran lehet okozója párkapcsolati válságoknak.

erekciós teszt pénisz alsó húsa

Pedig a merevedési zavarok gyakoribbak, mint azt gondolnánk, és nem ritka, hogy olyan egészségügyi problémákhoz vezethetők vissza, amelyek kezelhetőek lennének. Csak hát ez is, mint a legtöbb gond, csak akkor tud megoldódni, ha szembenézünk vele Forrás: Shutterstock SHE.

HU Kibeszélő! Neked mi a véleményed erről a cikkről?

erekciós teszt lassítja az erekciót a férfiaknál

Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Acélozd meg a férfiasságod, hogy ne kelljen többé aggódnod a potenciazavar miatt Rendkívül érdekes kutatási eredmény jelent meg az amerikai Biotechnológiai Központ publikációjában. A felmérés alapján óta folyamatosan növekszik a merevedési problémákkal küzdő férfiak száma. A merevedési zavarok egyre inkább érintik a 40 év alatti fiatal férfiakat is — a középkorú és idősebb korosztály erekciós teszt. Merevedési zavar kitűnő megoldása a cikkben Tapasztalataim szerint hazánkban is sokan szenvednek merevedési zavaroktól. Sokan beletörődnek a sorsukba, és inkább lemondanak a szexről.

Nyitókép: Shutterstock.