Örülünk, hogy ránk találtál:)


Esküvői rendszámtábla
06-30/581-1423
info@dekoros.info
http://www.rendszamtabla.infoEgyedi dekor rendszámtábla akár 1.600 Ft-ért!

Rendelje meg esküvőre, házassági évfordulóra, születésnapra, kerékpártartóra egyedi rendszámtábláját ! Akkor is jó helyen jár, ha csak saját becenévét vagy valami vicces szöveget szeretne szélvédője mögött viszontlátni egy rendszámtáblán!

Lehetőség van egyedi kinézetű rendszámtáblák elkészítésére is. Kérem nézze meg Ötlettár menünket, ahol számos már elkészített tábla adhat ötletet Önnek!

Árak

Nem fényvisszaverős matricázott műanyag tábla 1.600 Ft/db
Nem fényvisszaverős matricázott fém tábla 2.100 Ft/db
Fényvisszaverős matricázott műanyag tábla 2.200 Ft/db
Fényvisszaverős matricázott fém tábla 2.600 Ft/db

Az itt feltüntetett árak az oldalon található összes mintára vonatkoznak 520x110mm-es méretben.

Az általam készített táblák vagy matricák időjárásállóak.

Figyelem, nem dombornyomott, az eredeti rendszám helyettesítésére nem használható!

2017.10.30.

2016.12.30.

2016.12.30.

2016.12.30.

2016.12.30.

2016.12.30.

hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.