Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

ESKÜVŐI MOZI

06 70/945-7676
eskuvoimozi@gmail.com
www.eskuvoimozi.hu
https://www.facebook.com/eskuvoimozi

Végre! Valódi innováció az esküvői mozi világában

Jócskán beleharaptunk már a XXI. századba. Az esküvőkön készített sok órányi vágatlan VHS videóözön rég a múlté. Napjaink már a HD és 4K világáról, drónos légifelvételekről, fényképezőgépekkel forgatott esküvői mozikról, cinematográfus képalkotásról szólnak.

A nagyszerű technológiai lehetőségek kiaknázása mellett az ESKUVOIMOZI csapatának korszakalkotó ötlete támadt a lakodalom két hagyományos mozzanatával, az új házaspár éjfél utáni menyecskeruhás visszaérkezésével, és az általában még előtte „elkövetésre kerülő” menyasszonyrablással és -kiváltással kapcsolatban. (Előfordulhat, hogy ez utóbbi tréfának a mellőzését kérik a násznéptől. Ilyenkor természetesen illik az örömszülők ilyen irányú kérését tiszteletben tartani.)

Ha ugyanis végignézünk a lakodalom kellékein, szolgáltatásain és mozzanatain, mára szinte minden korszerű, friss, ötletes, dizájnos, trendi lett: a torták, ruhák, helyszínek, a fotóalbumok, a zenekari fényshow-k... Ám ez a kedves hagyomány, a násznép tréfás (vagy aljas, ahogy tetszik) kihívása a vőlegény irányába – nos ez nemigen változott szinte semmit. Egy óvatlan pillanatban a „jóbarátok” elrabolják az arát, akit a vőlegénynek egy sor kevéssé ötletes próbatétel, azaz: némi italfogyasztás, esetleg danolgatás, neadjisten az anyóshoz intézett – és valljuk be, többnyire esetlen – udvarlás után lesz csak lehetősége újra magához ölelnie.

Meg aztán az újasszony-újember visszaérkezésére is méltatlanul kevés figyelem koncentrálódik az esküvők legtöbbjén – hiába a vőfély vagy ceremóniamester minden erre irányuló igyekezete, a násznép jelentős része éppen az udvaron dohányzik, vagy őrült sztoripárbajban van a régi (vagy épp új) cimborákkal.

Vajon mi lehet az, ami ezt a két eseményt látványosan összeköti, miközben az ifjú pár és az egész násznép számára is szórakoztató, magával ragadó és igazán feledhetetlen élmény? Ami miatt bizony még évek múlva is a Ti esküvőtöket emlegeti majd mindenki? A lagzi egyik fénypontja, egy igazi emócióbomba!

A lakodalom megfelelő pillanatában vetítjük le ezt a mozit, amelyet az esküvőt megelőzően, a beavatott barátokkal közösen forgattunk le. És...

...az egész násznép ámulattal figyeli, ahogyan hős vőlegényünk furmányos-kalandos úton kiváltja szeretett aráját a „galád rabolók” karmai közül ebben a látványos, szinte már Hollywood stílusú kisfilmben. A siker garantált!

Ti pedig akkora gigaováció közepette fogtok új párként visszatérni a lakodalomba, amely bizonyára minden elképzeléseteket felülmúlja! Nos, ezt a feledhetetlen és páratlan élménycsokrot kínálja a lelkes ifjú pároknak az eredeti menyasszonyszabadítós mozi! "


ESKÜVŐI MOZI, LÉGI FELVÉTEL DRÓNNAL, 4 K FELBONTÁS, ESKÜVŐI VIDEÓ, ESKÜVŐ, LAKODALOM

ESKÜVŐI MOZI

Elolvasom

ESKÜVŐI MOZI, LÉGI FELVÉTEL DRÓNNAL, 4 K FELBONTÁS, ESKÜVŐI VIDEÓ, ESKÜVŐ, LAKODALOM

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?