Az oldalt ennyien látták:


Esküvők Virága
06-30-9424-620
horvath.maria@t-online.hu
http://www.eskuvokviraga.huAz Esküvők Virága segít abban, hogy az esküvő valóban életed egyik legszebb napja és felejthetetlen legyen! Évek alatt szerzett virágkötészeti, dekorációs tapasztalatunk és fantáziánk segítségével a legmagasabb színvonalon valósítjuk meg álmaidat. Választhatod az egyszerűt vagy a luxust, ami a szívedhez közel áll. Az ízléses esküvői dekoráció elengedhetetlen a masnik, szalagok, székhuzatok, virágok és a kiegészítők összhangja nélkül.

MENYASSZONYI CSOKROK

Ez az a csokor, ami az esküvő napján végigkíséri a menyasszonyt. Rajta lesz minden fényképen és a násznép emlékképein. A csokor összeállításánál meghatározó a ruha, a menyasszony személyisége, stílusa, a kedvenc virágai. Mi az Esküvők Virága mindezek figyelembevételével készítjük el a csokrot, így lesz igazán személyes és a menyasszonyhoz illő.

TEREMDEKORÁCIÓ

A teremdekoráció öltözteti fel a termet, a helyszínt, így eleganciájával meghatározza az egész rendezvény hangulatát. Az ízléses dekoráció a legszolidabb helyszínt is ünnepélyessé teszi. Fontos szempont, hogy a virágoknak, kiegészítőknek harmóniában kell állniuk a menyasszonyi csokor színvilágával, stílusával. A teremdíszítés az alábbiakat tartalmazza:

fő asztal díszítése,
vendégasztalok díszítése,
légtér dekorációja virággal, anyaggal.

AUTÓDÍSZÍTÉS

Bármilyen járművel érkeztek, nem maradhat el a stílusos bevonulás, megérkezés. Egy szépen feldíszített autó elmaradhatatlan eleme az esküvőnek. Az autódíszítés lehet egyszerű, pl. egy nagy masni, vagy egy-, illetve többpontos virágdíszítés.

TEMPLOMDÍSZÍTÉS

Akárcsak a többi helyszín, a templom ízléses dekorációja is nagyon fontos az ünnepélyes és vidám légkör megteremtéséhez. Az előzetes egyeztetés után használhatunk szalag, textil és virágdekorációt a padsorokon és virágdíszítést az oltáron.

RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Mindig egyedi megoldásokat nyújtunk a legkisebb családi ünneptől a legnagyobb céges rendezvényig, mert számunkra minden esemény fontos. A különféle virágdekorációnál nincs szebb díszítése bármely rendezvénynek. A céges összejöveteleken figyelembe vesszük a cég színeit, arculatát, és ehhez igazítjuk dekorációnkat.

MENYASSZONYI CSOKROK JÓ KÉZBEN

A csokor, ami az esküvő napján végigkíséri a menyasszonyt. Menyasszonyi csokrok jó kézben. Rajta lesz minden fényképen és a násznép emlékképein. A csokor összeállításánál meghatározó a ruha, a menyasszony személyisége, stílusa, a kedvenc virágai. Mi az Esküvők Virága mindezek figyelembevételével készítjük el a csokrot, így lesz igazán személyes és a menyasszonyhoz illő.

2017 10 31

2016 03 31

2016 03 31

2016 03 31

2016 03 31

2016 03 31

2016 03 31

Szólj hozzá:Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
www.queeneskuvo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR