Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Gelarto Rosa Budapest

06 70 934 8836
gelarto@gmail.com
http://www.gelartorosa.com
https://www.facebook.com/GelartoRosa

“Hiszünk abban, hogy az ízek történeteket írnak és mesélnek el.” A Gelarto Rosa 2005-ben alapított márka nagy népszerűségnek örvend a fagyikedvelők körében. Rózsaszirmokat faragnak a válogatott magas minőségű, természetes alapanyagokból helyben készített fagylaltból. A város szívében a Bazilika tövében üzemelnek több, mint egy évtizede.

Rendezvényeik között számos esküvő is szerepelt már, ilyenkor kis kiszolgálószemélyzettel és egy csinos fagylaltospulttal települnek ki a helyszínre. Rózsacsokornak is beillő, szépséges 10 adagos fagyitortáik pedig kisebb esküvők, eljegyzések alkalmával gyakran örvendeztetik meg az összejövetelek boldog résztvevőit.

BaraSüt@Gelarto Bistro
A Szent István tér másik sarkán található Gelarto Bistro üzletben a fagylaltok mellett Süle Barbara desszertjeit, tortáit és egy teljes étlapnyi finomságot kínálnak.

Személyes találkozóra invitálják a párokat, profi segítséget nyújtanak egy konzultációval egybekötött kóstoló formájában. Számos esküvői tapasztalat alapján segítenek, hogy miként tud egy torta a gyönyörű megjelenés mellett igazi ízélményt és felejthetetlen pillanatokat okozni. Az aprósütemények, köszönőajándékok, ültetőkekszek, pohárdesz-szertek mellett mesteri virágkötészetet, és desszert catering szolgáltatást is nyújtanak. Kisebb állófogadások lebonyolítását is vállalják a Bazilika tövében.

Egy BaraSüt torta a Nagy Napon önmagában garancia egy minden várakozást felülmúló, egyedülálló élményre.

Ars poetikájuk: “Hiszünk abban, hogy az ízek történeteket írnak és mesélnek el. Hiszünk a két falat közötti csendben dobogó végtelen időben. Hiszünk abban, hogy desszertjeinkkel megadhatjuk a “titkos fűszert” egy tökéletes meséhez. Alkossuk meg együtt ezt a mesés valóságot!”


ESKÜVŐI TORTA, ESKÜVŐI DESSZERT, CATERING FAGYLALT, ESKÜVŐI VIRÁG, Gelarto Rosa Budapest

Gelarto Rosa Budapest

Elolvasom

ESKÜVŐI TORTA, ESKÜVŐI DESSZERT, CATERING FAGYLALT, ESKÜVŐI VIRÁG, Gelarto Rosa Budapest

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?