Az oldalt ennyien látták:


HOTEL KISS****
2890 Tata, Bacsó Béla út 54.
+36 34 586 888
recepcio@hotelkiss.hu
http://www.hotelkiss.huEsküvő Tatán családias légkörrel, gasztronómiai különlegességekkel és szakértő személyzettel

Tata, az „élő vizek városa” idilli színhelye lehet közös életünk első lépéseinek. A Vértes és a Gerecse hegység ölelésében fekvő barokk stílusú kisváros egyaránt könnyen megközelíthető Győr és a főváros felől is, s bővelkedik a romantikusnál romantikusabb helyszínekben az esküvői fotók elkészítéséhez.

A HOTEL KISS**** remek választás lehet, hiszen Tatán a belváros és a vasútállomás között félúton, az 1-es főút mentén helyezkedik el. A családias hangulatú szálloda parkosított hátsó kertje kiválóan alkalmas a polgári szertartási ceremónia lebonyolítására. Mintegy 47 kétágyas szobájából 3 mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított. A HOTEL KISS**** és a Kiss János Pincészet családias légkörrel, gasztronómiai különlegességekkel, szakértő személyzettel várja vendégeit, hogy amikor elérkezik a várva-várt nap, minden az Ön elképzelései szerint alakuljon.

A jegyespárokat külön esküvői ajánlatokkal várják, de természetesen rugalmasan kezelik a további kéréseket is. A szálloda szakértő személyzete igény esetén a dekorációval járó terheket is leveszi vállunkról, nekünk elég csak a színeket, hangulatot kiválasztani.

Segítséget tudnak nyújtani az esküvő programjának megszervezésében is, beleértve az élőzenét és a zenekart is. A hotel különböző helyiségeiben kisebb és nagyobb, 20-160 fős események egyaránt megtarthatóak.

Amennyiben esküvőnket hagyományos környezetben ünnepelnénk, úgy a tulajdonos, Kiss János Pincészete lehet a tökéletes választás. Az Ászár-Neszmélyi borvidéken elhelyezkedő épületben akár 40 fő is vendégül látható. Baráti társaságok és kisebb céges rendezvények szervezésére is ideális helyszín.

Az első és talán az egyik legfontosabb teendő a vendégek összeszámolása és a vendéglista elkészítése. Utána „nyakunkba vehetjük a várost és elkezdhetjük a tökéletes helyszín utáni keresgélést”.

Érdemes lehet olyan helyet választani, ahol nemcsak az esküvő lebonyolítása megoldott, de a távolabbról érkező rokonaink, barátaink elhelyezése sem jelent gondot.

ESKÜVŐI HELYSZÍN TATA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, WELLNESS, BORKÓSTOLÁS, 
ÁLOMESKÜVŐ, TATA,  HOTEL KISS****2017.10.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN TATA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, WELLNESS, BORKÓSTOLÁS, ÁLOMESKÜVŐ, TATA,  HOTEL KISS****2017.01.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN TATA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, WELLNESS, BORKÓSTOLÁS, ÁLOMESKÜVŐ, TATA,  HOTEL KISS****2017.01.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN TATA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, WELLNESS, BORKÓSTOLÁS, ÁLOMESKÜVŐ, TATA,  HOTEL KISS****2017.01.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN TATA, CSALÁDIAS ESKÜVŐ, WELLNESS, BORKÓSTOLÁS, ÁLOMESKÜVŐ, TATA,  HOTEL KISS****2017.01.30.

térkép:hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.