Házi péniszpumpa. Péniszpumpa készítése otthon, Mi is az a péniszpumpa?


Nem lesz olcsóbb annyival mint amennyit szívsz majd vele. Akkor majd lehet sírni. Ez a méret mánia is szerintem onnan származik, hogy reklámozni kezdtek a szexiparosok mindenféle sz rt amit jól el lehet adni rengeteg hülyének. A mellékhatásokról természetesen szót sem szólnak.

másodszor az erekció eltűnik

Előttem lévőnek amúgy igaza van. Oké, az ember talán kíváncsiságból kipróbál egyszer egy ilyen eszközt és nem lesz semmi házi péniszpumpa. De rendszeres használat esetében igen, szövet roncsolódás, érző idegek elhalnak, meg hasonlók.

reggelre eltűnt az erekció

Tudod mennyi finom érzőideg van a farkadban?! Ezért van az, hogy nem kell a csaj feltétlenül a makkodat megfogja, elég, ha csak a tövét macerálja és már ágaskodni kezd, igaz?

Péniszpumpa használata és előnyei: A legfontosabb információk egy helyen!

Ez részben persze pszichés dolog is, de azért nagyobbik részt mind a finom érző idegeknek köszönheted. És ha ezeket tönkreteszed, elhalnak, mondjuk egy ilyen péniszpumpa használatával akkor merevedésed sem lesz többé, nem hogy plusz centik Tanuld meg: Egy csajnak nem a méret a legfontosabb a tökéletes orgazmushoz, hanem az, ahogyan foglalkozol és törődsz a csajjal, no meg ahogyan használod a farkad!

mi felelős a péniszért

Kis törődéssel és odafigyeléssel sokkal hatalmasabb orgazmust szerezhetsz neki mint bármilyen idióta által kitalált-feltalált eszközzel. Azt javaslom két dolognak olvassál utána. Az egyik házi péniszpumpa péniszpumpa káros hatásai.

kapjon vissza egy erekciót

A másik a csajsziknak szerezhető maximális fokú gyönyör. Nem linkelek be semmit ide, Te is tudsz pötyögni, szóval ha beírod a péniszeket mutatott ezeket a dolgokat, találsz rengeteg szakirodalmat Sok sikert.

a pénisz nyirokgyulladása

Hasznos számodra ez a válasz? Tudod a választ a kérdésre?

péniszrögzítés hogyan kell öltözködni

Ide írhatod!