Intramuszkuláris erekció


A férfi szervezet a tesztoszteront a herékben állítja elő, míg intramuszkuláris erekció nők szervezete a petefészekben és a mellékvesékben termel minimális mennyiségű tesztoszteront.

hogyan kell kezelni a hím péniszt

A férfihormonok a női hormonokkal ösztrogén és progeszteron együtt a intramuszkuláris erekció és a mellékvesékben képződnek. Szükség van rájuk a haj, a szőrzet kialakulásához, csak a nőknek sokkal kisebb dózisban, mint a férfiaknak.

Nemiség Olyan könnyen alkalmazható. Minden reggel a gél szétterül a bőrön, gyorsan felszívódik a bőr mély rétegeiben, és a tesztoszteron órán keresztül felszabadul. Három havonta intramuszkuláris injekció.

Ezen kívül funkciókat lát el például a bőrben, az izomzatban, a csontokban, a vesében, a májban, a csontvelőben és a központi idegrendszerben. A herék által kiválasztott endogén androgének, elsősorban a tesztoszteron és fő metabolitja, a dihidrotesztoszteron DHT a felelős.

miért van a kicsi férfiaknak nagy péniszük

Általános hatással vannak az anabolizmusra, befolyásolják a vázizomzat fejlődését intramuszkuláris erekció a testzsír eloszlását, csökkentik a nitrogén, a nátrium, a kálium, a klór, a foszfát és a víz vizeletben történő kiválasztását.

A tesztoszteron nem befolyásolja a herék fejlődését, de csökkenti a gonadotropin kiválasztását az agyalapi mirigyben.

milyen gyógynövények növelik az erekciót

A tesztoszteron intramuszkuláris erekció célszervekre gyakorolt hatása a tesztoszteronnak ösztradiollá történő perifériás transzformációja után jelentkezik, ami intramuszkuláris erekció követően az ösztradiol-receptorokhoz kötődik a célsejt sejtmagjában, például az agyalapi mirigyben, a zsírszövetekben, az agyban, a csontszövetekben és a herék Leydig-sejtjeiben. A intramuszkuláris erekció hatására jön létre a nemi vágy, de az agresszió is. Szerepet játszik a szervezet energia-háztartásában, az önbizalom és a koncentrálás képességének a kialakulásában.

hogyan lehet otthoni gyógymódokkal megnövelni a péniszét

Ritkán bár, de előfordul, hogy a női szervezet a normálisnál több tesztoszteront termel. Ez komoly szőrtüszőgyulladáshoz aknéaz arcszőrzet megszaporodásához, testtömeg növekedéshez, idült nyugtalansághoz és fokozott támadási hajlamhoz vezet.

Lehet, hogy érdekel.