Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

KARL ÉKSZER

1054 Budapest, Arany János utca 34
+36 20 522 8112
info@karl-ekszer.hu
http://www.karl-ekszer.hu
http://www.eljegyzesi-gyuruk.hu
http://www.karikagyuruk.eu
https://www.facebook.com/Karl.Ekszer/?fref=ts

– Amikor a hagyomány és extrémitás találkozik

Legyen szó akár eljegyzési gyűrűről, akár karikagyűrűről, ha szerelmünket valóban egyedi, karakteres ékszerrel szeretnénk megpecsételni, akkor a Karl Ékszer a tökéletes választás.

Ahogy a közismert dal is mondja: a gyémánt a lányok legjobb barátja. Egy gyémánt köves eljegyzési gyűrű pedig, a férfiak legjobb választása lehet!

A Karl Ékszer története is ezekkel a gyönyörű drágakövekkel kezdődött. Évtizedekkel ezelőtt ugyanis Karl György gyémántcsiszoló alapozta meg azt a nevet, amely azóta is egyet jelent a minőségi, exkluzív ékszerkészítés művészetével.

A káprázatos ékszerköltemények tervezése és készítése mára egy generációkon átívelő családi vállalkozássá nőtte ki magát. Karl Zoltán, ékszerész több mint 10 éve vette kezébe a céget, és alakította ki azt a különleges stílust, amely mára a Karl Ékszer védjegyévé vált: az ékszerekben a tradíció és az extrémitás lenyűgöző harmóniában egészíti ki egymást.

Egy valódi Karl ékszernek csak a fantázia szabhat határt. Mind a gyűrű anyaga és fazonja, mind a mérete, mind pedig a benne lévő drágakő – ami a legtöbb esetben gyémánt - az ügyfél elképzelése alapján kerül kiválasztásra.

Karl Zoltán a gyűrűk készítésekor pedig mindvégig az egyediségre törekszik, arra, hogy keze közül ne kerüljön ki két ugyanolyan ékszer.

A kézi munkát a modern technológiával ötvözve bármilyen elképzelést meg tudnak valósítani.

A terveket pedig nem csak kézzel skiccelt rajzokon, hanem akár három dimenzióban, számítógépen is megtekinthetik a megrendelők. Karl Zoltán legfőbb küldetésének tartja, hogy csakis olyan ékszereket tervezzen, amelyek igényességükkel, kvalitásukkal maradandó értéket hordoznak, és amelyek szépségében évtizedek múlva is gyönyörködhetünk.

További információkért:
http://www.karl-ekszer.hu


JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, Wedding rings, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, EGYEDI GYŰRŰ, DESIGN, ROMANTIKUS, KARL ÉKSZER ; álló

KARL ÉKSZER

Elolvasom

JEGYGYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ, Wedding rings, ELJEGYZÉSI GYŰRŰ, EGYEDI GYŰRŰ, DESIGN, ROMANTIKUS, KARL ÉKSZER ; álló

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?