Kézi péniszszivattyú


Kapcsolódó termékek 0 A termék raktáron van, szállítási idő 2nap! A Boost Pumps márkanév, amelyet férfi örömére készítettek, segít elérni a mindig kívánt erekciót és a megérdemelt kapcsolatokat.

kézi péniszszivattyú lánynak nincs erekciója

Szerezzen kielégítőbb szexet a Boost Pumps segítségével. Csodálatos tulajdonságainak köszönhetően képes leszel kézi péniszszivattyú azt, amit mindig is szerettél volna, erőteljes, vastag, erős erekciót és mindenekelőtt kellemeset anélkül, hogy műtétre vagy tablettákra lenne szükséged.

A PSX04 szivattyúnak tiszta henger van egy mérővel, amely ideális annak ellenőrzésére, hogy a pénisz nő minden egyes lökésnél. Csak be kell illesztenie a péniszét a hengerbe, és meg kell nyomnia a gombot, hogy lássa, hogyan szélesedik és növekszik a pénisz, mind hosszában, mind vastagságában.

kézi péniszszivattyú erekció kezelésére szolgáló gyógyszerek

Amikor úgy gondolja, hogy már elég nagy lett, megnyomhatja kézi péniszszivattyú nyomáskioldó gombot a legboldogabb befejezéshez. De ha ez nem lenne elég, akkor az öröm növelése érdekében egy szilikon péniszgyűrűt is tartalmazunk.

kézi péniszszivattyú a pénisz fel van hajlítva

A legjobb eredmény elérése érdekében ezek a szivattyúk a vákuumrendszert használják, amelynek eredményeként a vér a péniszre koncentrálódik, legyen az petyhüdt vagy felálló.

Ha a pénisz petyhüdt, akkor tökéletes erekciót fog elérni egy szoros és kényelmes tömítés révén, amely a henger végén helyezkedik el, a pénisz és a szemérem találkozásánál.

kézi péniszszivattyú merevedési zavar, hogyan kell kezelni

Kényelmesen és biztonságosan tisztíthat, ha eltávolítja a hengert a gumiból. Ne felejtse el megfelelően tisztítani a szivattyút egy jó játéktisztítóval Nés használjon kedvenc vízalapú kenőanyagát N egy őrült, szuper nedves éjszakához.

kézi péniszszivattyú erekciós eszköz árai