Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Liszkay Borkúria

8273 Monoszló, hrsz. 48/2.
+36 (21) 252-3449
info@liszkay.com
http://www.liszkay.com
https://www.facebook.com/LiszkayWines/

A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű bazaltkúpjával - ez Monoszló.

Itt alakította ki szőlőbirtokát a Liszkay család azzal a szilárd elhatározással, hogy ötvözik a hagyományos és a modern borászati eljárások legjavát. Az erdők között megbúvó, exkluzív Liszkay Borkúria különleges mediterrán hangulatú esküvőnek nyújthat páratlan helyszínt.

A bor-és gasztronómiai élményekre, szépségre és minőségre fogékony vendégeket kilenc, ízlésesen és egyedien berendezett szoba várja a wellness részleg (szauna, külső és belső medence) és a Levendula-tenger felett.

A tipikusan francia Chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított épület fekvése eszményi: olyan pazar panorámával rendelkezik a teljes Káli-medencére és a Pangyér dűlőre, amilyen sehonnan sem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke, valamint gyengéden hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást. Ötcsillagos minőség és nívós szolgáltatások jellemzik a helyet, kiemelt hangsúlyt fektetve a kulináris élvezetekre.

Nemzetközi ételeit a szezonalitásnak megfelelően állítja össze a nyitott Provence-i látványkonyhában. Ételei előállításához mindig friss és helyi alapanyagokat használ, és a mai éttermi trendeket követve, művészi alkotásokat varázsol vendégei tányérjára.

A Liszkay Borkúria 10 hektáron tevékenykedik, és elsősorban vörösborokat készítünk. A telepített fajták: Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot és Pinot Gris. A borok több éves, barique hordós érlelést kapnak.

A Liszkay vörösborok a Decanter világborversenyen, Londonban, egy ezüst- és egy bronzérmet nyertek. A Nemzetközi Páneurópa Vörösborversenyen több aranyérmet és az abszolút győztes, Champion díjat nyerte a 2008-as Cabernet Franc. A magyarországi Pannon Bormustrán a 15 legjobb magyar vörös között, két Liszkay-bor, a Cabernet Sauvignon és a Cabernet Franc szerepel.

Töltsön felejthetetlen napokat nyugodt, vidéki környezetben, de mégis a Balaton közelségét élvezve. Budapesttől kétórás autóútra már elérhető Európa egyik legcsodálatosabb tava és tőle karnyújtásnyira a Liszkay Borkúria.


ESKÜVŐI HELYSZÍN, BOR, ESKÜVŐ, MEDITERRÁN ESKÜVŐ, ÉLMÉNYKONYHA, Liszkay Borkúria; álló

Liszkay Borkúria

Elolvasom

ESKÜVŐI HELYSZÍN, BOR, ESKÜVŐ, MEDITERRÁN ESKÜVŐ, ÉLMÉNYKONYHA, Liszkay Borkúria; álló

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?