Az oldalt ennyien látták eddig:


Liszkay Borkúria
8273 Monoszló, hrsz. 48/2.
+36 (21) 252-3449
info@liszkay.com
http://www.liszkay.comA Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű bazaltkúpjával - ez Monoszló.

Itt alakította ki szőlőbirtokát a Liszkay család azzal a szilárd elhatározással, hogy ötvözik a hagyományos és a modern borászati eljárások legjavát. Az erdők között megbúvó, exkluzív Liszkay Borkúria különleges mediterrán hangulatú esküvőnek nyújthat páratlan helyszínt.

A bor-és gasztronómiai élményekre, szépségre és minőségre fogékony vendégeket kilenc, ízlésesen és egyedien berendezett szoba várja a wellness részleg (szauna, külső és belső medence) és a Levendula-tenger felett.

A tipikusan francia Chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított épület fekvése eszményi: olyan pazar panorámával rendelkezik a teljes Káli-medencére és a Pangyér dűlőre, amilyen sehonnan sem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke, valamint gyengéden hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást. Ötcsillagos minőség és nívós szolgáltatások jellemzik a helyet, kiemelt hangsúlyt fektetve a kulináris élvezetekre.

Nemzetközi ételeit a szezonalitásnak megfelelően állítja össze a nyitott Provence-i látványkonyhában. Ételei előállításához mindig friss és helyi alapanyagokat használ, és a mai éttermi trendeket követve, művészi alkotásokat varázsol vendégei tányérjára.

A Liszkay Borkúria 10 hektáron tevékenykedik, és elsősorban vörösborokat készítünk. A telepített fajták: Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot és Pinot Gris. A borok több éves, barique hordós érlelést kapnak.

A Liszkay vörösborok a Decanter világborversenyen, Londonban, egy ezüst- és egy bronzérmet nyertek. A Nemzetközi Páneurópa Vörösborversenyen több aranyérmet és az abszolút győztes, Champion díjat nyerte a 2008-as Cabernet Franc. A magyarországi Pannon Bormustrán a 15 legjobb magyar vörös között, két Liszkay-bor, a Cabernet Sauvignon és a Cabernet Franc szerepel.

Töltsön felejthetetlen napokat nyugodt, vidéki környezetben, de mégis a Balaton közelségét élvezve. Budapesttől kétórás autóútra már elérhető Európa egyik legcsodálatosabb tava és tőle karnyújtásnyira a Liszkay Borkúria.

ESKÜVŐI HELYSZÍN, BOR, ESKÜVŐ, MEDITERRÁN ESKÜVŐ, ÉLMÉNYKONYHA, Liszkay Borkúria 2017.10.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN, BOR, ESKÜVŐ, MEDITERRÁN ESKÜVŐ, ÉLMÉNYKONYHA, Liszkay Borkúria 2016.09.30.

térkép:hozzászólás:Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
www.queeneskuvo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR