Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Locavore Restaurant

1016 Budapest, Naphegy utca 67.
+36 1 799 04 01
info@locavore.hu
http://www.locavore.hu
https://www.facebook.com/Locavore-Restaurant-Budapest-1466893146861943/?fref=ts

Budapest egyik legkülönlegesebb esküvői helyszíne

A Locavore Restaurant csodálatos természeti környezetben, ősfás parkban, zöld övezetben, az Oxygen Wellness Naphegy Központ modern, impozáns épületében, egy ugrásra a belvárostól található.

Fekvése és az egyedülálló panoráma miatt presztízs értékű esküvői helyszín. A budai Locavore étterem a Tabán egyik gyöngyszeme. Gyönyörű kilátás és pazar ízek. A történelmi Budapest szívében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában elhelyezkedő étterem egyedülálló adottságai miatt különösen alkalmas esküvői vacsorák, fogadások, partik magas színvonalú megrendezésére.

Egyedülálló rendezvényhelyszín. Az Oxygen Wellness Naphegy Központ második emeletén található a varázslatos Panoráma Tetőterasz. Az események impozáns háttere Budapest csodálatos épített öröksége. A Budai Vár, a Mátyás templom és a Citadella éjjel-nappal lenyűgöző látvány.

A tetőterasz az esküvői partik kiemelkedően emlékezetes helyszíne. Az épület második emeletére megálmodott Panoráma Különterem egy igazi különlegesség. Fantasztikus panoráma, terasz kapcsolat. Kisebb létszámú esküvői ebédek, vacsorák, fogadások exclusive és ideális helyszíne.

A Locavore Étterem és az Oxygen Wellness Naphegy Központ második emeletén található Panoráma Különterem és Panoráma Tetőterasz 2 szinten helyezkednek el. Ez lehetővé teszi egyszerre akár több egymástól független rendezvény lebonyolítását is.


ESKÜVŐI HELYSZÍN BUDAPEST, ÉTTEREM BUDAPEST, LAKODALOM BUDAPEST, ELEGÁNS, ROMANTIKUS, Locavore  Restaurant; álló

Locavore Restaurant

Elolvasom

ESKÜVŐI HELYSZÍN BUDAPEST, ÉTTEREM BUDAPEST, LAKODALOM BUDAPEST, ELEGÁNS, ROMANTIKUS, Locavore  Restaurant; álló

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?