Az oldalt ennyien látták:


Luxus Cars Jaguar
06202040514
jaguar.luxuscars@gmail.com
http://www.eskuvopiacmagazin.hu/luxuscars.html
http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.huLUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?

Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon! A modell gyárilag 396LE, amit egy kis beavatkozással 468Le-re növeltek.

Az autók Mega Full Extra felszereltségűek, a bárhűtőtől a stroboszkópokig minden megtalálható bennük.

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként. Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

Cégünk egyik fő profilja luxus autók bérbeadása sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk a lebonyolítást, vagy közreműködést bármilyen rendezvény esetén, bármilyen időszakban. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényekről, üzleti utakról, bálokról, koncertekről, leány és legénybúcsúkról, születésnapokról, partykról, koncertekről, színházi előadásokról, sportrendezvényekről, film-reklámfilm forgatásokról, vagy kivételes alkalmakról. Kollégáink mindig szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

Jelenlegi Akciónk keretében; most az első óra 25.000 Ft, az első óra után pedig 10.000 Ft/óra, a negyedik óra után- 5.000 Ft/óra

Az árak tartalmazzák az üzemanyagot és a sofőrt, esküvő esetén pedig az autó virág és szalag díszítését, illetve a lent feltüntetett egyéb akciókat.

Egyéb Akciók:
- Minden megrendeléshez esküvő esetén ajándékba adjuk az autó elején lévő gyönyörű csokrot.
- Bizonyos megrendelésekhez igény esetén, az autóból való kiszálláskor egy gyönyörű, kb 1 perces tűzijátékot adunk, ezzel is emelve a rendezvény fényét.
- Minden megrendeléshez partyra, leány és legénybúcsú esetén ajándékba adunk egy prémium kategóriás pezsgőt.

Vegye igénybe a Luxus Cars Jaguar magas színvonalú minőségi szolgáltatásait, a legjobb áron.

Időpont egyeztetésért és egyéb információkért keressen minket bizalommal, a megadott elérhetőségeken.
További részletekért olvassa tovább: WWW.LUXUS-CARS.WEBNODE.HU
Tel: +36 20 20 40 514
E-mail: jaguar.luxuscars@gmail.com

2014 december 31

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

LUXUS AUTÓK ESKÜVŐRE RENDEZVÉNYRE, Luxus Cars Jaguar

hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.