Az oldalt ennyien látták:


MÁRTI ESKÜVŐSZERVIZ
20 936 0848
info@martieskuvoszerviz.com
http://www.martieskuvoszerviz.comFarkas Márta női ceremóniamester, esküvőszervező

Az emberek legbelsőbb vágya – legyen akár most még egy igazi szabad szingli nő, vagy sikeres független üzletember -, hogy rátaláljon az igaz Szerelemre.

Rátaláljon arra a Társra, akivel a leghétköznapibb pillanatok is csodásnak tűnnek és akivel " a lehetetlent is szabad lesz remélni"!

Azért, hogy életetek igazi első közös napja felhőtlen, boldog, álomszerű legyen, hívjatok akár szervezőként, akár ceremóniamesterként, tökéletessé varázsolom ezt a napot.

Ceremóniamester

Amennyiben szeretnéd, hogy az esküvődet valaki az első pillanattól kezdve végigvezényelje, hívj és állok rendelkezésedre! A vendégek érkezésétől hajnalig Veletek vagyok az esküvőn, teljes mértékben a vendégekre és az ifjú párra koncentrálok, mind a szertartás mind pedig a vacsora illetve a buli idején. Különböző játékokkal színesítem az estét, melyet természetesen előre megbeszélünk. Egész nap folyamán tartom a kapcsolatot a szolgáltatókkal /pincérek, fotós, videós, DJ, zenekar/, hogy teljes összhangban tudjunk együtt dolgozni.

A Ti és kedves családotok legfontosabb dolga ezen a szép napon, hogy jó érezzétek magatokat. Én ezért, és a vendégek jó hangulatáért mindent megteszek. Mindezt német és angol nyelven is vállalom, beleértve a szertartások két nyelven való levezénylését is!

Esküvőszervező

Amennyiben esküvőszervező segítségére van szükségetek, állok rendelkezésetekre. Mindenben a segítségetekre leszek, mindig elérhető vagyok. Ötletekkel, jó tanácsokkal látlak el Benneteket. A szolgáltatókkal való jó ár kialakításában is nagymértékben segítek. Első alkalommal átbeszéljük az egész esküvő menetét lépésről-lépésre. Ezek után teljes mértékben megszervezem és lebonyolítom az esküvőt, ahogy azt Ti megálmodtátok, és ahogy Ti szeretnétek.

Farkas Márta
női ceremóniamester, esküvőszervező

CEREMÓNIAMESTER, ESKÜVŐSZERVEZŐ, MÁRTI ESKÜVŐSZERVIZ 2017.01.30.

CEREMÓNIAMESTER, ESKÜVŐSZERVEZŐ, MÁRTI ESKÜVŐSZERVIZ 2017.01.30.

CEREMÓNIAMESTER, ESKÜVŐSZERVEZŐ, MÁRTI ESKÜVŐSZERVIZ 2017.01.30.

hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.