Mekkora pénisz


Pénisz méret kalkulátor - Kicsi, nagy vagy átlagos?

az erekció kémiai folyamata a fájó pénisz jelei

Mekkora a szerszámom? A méret a lényeg?

Egy friss kutatás szerint a 20 centis péniszméret okozza a legnagyobb orgazmust a nőknek.

Nézze meg Ön is mekkora a szerszáma, de ne aggódjon, a hölgyek nem feltétlenül csak erre kíváncsiak… Kalkulátorunkat valós statisztikai alapokra építettük, így a kapott eredmény tényleg tudományosnak mondható.

Grafikonon is megmutatjuk, hogy az Ön férfiassága a teljes sokasághoz mekkora pénisz kicsinek, átlagosnak, vagy nagynak tekinthető.

TÉNYLEG A MÉRET A LÉNYEG? - A SZEXUÁLPSZICHOLÓGUS SZERINT

Pénisz méret statisztika. Tényleg a méret a lényeg?

kamilla oldat péniszhez mit kell tenni az erekció gyorsan eltűnik

A médiából folyamatosan bombáznak minket azok a reklámok, amelyek férfiasságnövelő szerekről és eszközökről szólnak. Pedig tudhatnánk jól, hogy a pénisz hossza és szélessége semmilyen módon nem függ össze a hatalommal és a férfiassággal.

Mekkora a szerszámom?

Miért van az, hogy a legtöbb férfi mégis nagyobb péniszt akar? Az a hiedelem, hogy a pénisz mérete az egyetlen, ami a szexben számít, valójában a legnagyobb tévedés. Pénisz méret kalkulátorunk segítségével kiszámolhatodhogy a Tiéd esetleg a partneredé?

  • Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.
  • Pufók és gyönyörű lány

Jó szórakozást! Ha megmérnénk a világ összes férfijának erekciós állapotban mért férfiasságát és a kapott adatokat megjelenítenénk egy grafikonon a legkisebbtől a legnagyobbig az összeset, akkor egy harang alakú függvényt kapnánk.

tó kacsa pénisz péniszek a művészetben

A statisztikában, matematikában jártasabbak, úgy ismerik ezt: mekkora pénisz eloszlás. A pénisz méret normális eloszlás fekvő-harang görbéje forrás: mraverage.

a pénisz kiegyenesítése hosszabbítóval mire szolgálnak a péniszrögzítések

Mekkora pénisz inch-et centiméterre váltani viszont egyszerű, ha van kéznél egy jó kalkulátorunk. A normális eloszlás harang görbéjének két elkeskenyedő vége azt jelzi, hogy kevés olyan ember él a földön, akit nagyon minimális szerszámmal áldott meg a teremtő és szintén kevés az, aki hatalmas szerszámmal büszkélkedhet.

erekció ejakulációs kezelés nélkül koktél óriás erekció

Ellenben azok száma sok, akik "átlagos" nemiszervvel rendelkeznek. Már csak azt kelle tudnunk, hogy a Gauss görbe csúcspontjánál milyen méret található, azaz mekkora méretű az egész világ összes férfijának átlag pénisz-mérete!

miből fog mászni a pénisz biztonságos pénisznövekedés

Eláruljuk: 5.