Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Mystic Moment Esküvői szalon

2230 Gyömrő, Táncsics út 81.
+36 70 944 3383
heni@mysticmoment.hu
http://mysticmoment.hu
www.facebook.com/mysticmomenteskuvoiszalon

Kimondani a boldogító igent annak, akit igazán szeretünk az élet egyik, ha nem a legboldogabb pillanata.

Teljesen érthető, ha ezt tökéletesnek szeretné megélni minden hölgy. A lányok többsége már egészen fiatalon arról álmodozik, hogy egyszer menyasszony lesz, a készülődés a nagy napa valakinél már egészen kislánykorban elkezdődik. Az esküvő egyik sarkalatos pontja a tökéletes menyasszonyi ruha. A Mystic Moment Szalon gyönyörű ruhaválasztékával segít, hogy a nagy napon a ruhával minden rendben legyen.

- Azért vagyunk, hogy a legszebb napod ékessége az a ruha legyen amit megálmodtál – vallja a szalon vezetője Bodoki Henrietta. -

A Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon Gyömrőn, a “Romantika fővárosában” található. Legfontosabb számunkra, hogy minden hozzánk betérő menyasszony álmát valóra váltsuk, így ruháinkat is ez alapján válogatjuk össze. A modern, letisztult, elegáns esküvői ruháinknak és a elbűvölően díszes romantikus modelljeinknek köszönhetően, bármilyen igényt ki tudunk elégíteni.

Üzletünkben sokféle fazonú menyasszonyi ruha megtalálható, a klasszikus „A” vonalútól, a nőies és elegáns „sellő” fazonig. Olyan esküvői ruha kollekciót kínálunk a menyasszonyoknak, amely nem csupán divatos, de különleges és minőségi is. Szalonunkban családi környezet és igazi odafigyelés várja a menyasszonyokat, koszorúslányokat és kísérőiket.

Mystic Moment
Esküvői Szalon
ESKÜVŐI RUHA, MENYASSZONYI RUHA, ROMANTIKA, SELLŐ FAZONÚ, MENYECSKE RUHA, Mystic Moment Esküvői szalon; ÁLLÓ

Mystic Moment Esküvői szalon

Elolvasom

ESKÜVŐI RUHA, MENYASSZONYI RUHA, ROMANTIKA, SELLŐ FAZONÚ, MENYECSKE RUHA, Mystic Moment Esküvői szalon; ÁLLÓ

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?