Örülünk, hogy ránk találtál:)

látogató számláló


Öreg-tó Club Hotel Tata
2890 Tata, Fáklya u. 4.
06 30 756 6116
06 34 487 960
info@oregtohotel.hu
http://www.oregtohotel.hu„Tata a vizek városa”, egy igazi ékszerdoboz.

Az Öreg-tó Club Hotel és Étterem Tata legnagyobb taváról, az épülettől háromszáz méterre található Öreg-tóról kapta nevét. Ha ellátogatunk a három hektáron elterülő zöld övezetben fekvő Öreg-tó Club Hotel és Étterembe, rátalálunk az ékszerdoboz egyik kincsére is. 2012-ben egy nagyobb felújításon esett át az épület, ezáltal megszépült a környezete is. Az étterem és a hotel utcafronti részénél bőséges hely áll rendelkezésre díjmentesen az autók és buszok részére.

Ahogy belépünk a parkolóból a nyitott, boltíves folyosóra – ami az éttermet és a hotelt köti össze-, megpillantjuk a kerthelységben lévő, híddal átívelt kistavat, és a mellette lévő körpavilont, mely egy közkedvelt – polgári – szertartási helyszín a házasulandók körében.

Miért pont a nagy napon hagyná otthon kedvencét?! A tatai Öreg-tó Club Hotel és Étterem kutyabarát hely, mely meglepetésekkel, kiemelt szolgáltatásokkal várja a négylábú vendégeit is.

Az étterem több, mint 200 esküvő lebonyolításán is túl, széles szakmai referenciával rendelkező, tizenkét éves családi irányítású múltra tekint vissza.

Maga az étterem belső ”nagy terme” ideális helyszín az esküvők, családi, baráti összejövetelek lebonyolítására. Ebben a teremben akár egy 140 fős vendégsereg is kényelmesen elfér. Így segíthetjük a vőfély, ceremóniamester dolgát is, hiszen az egy légtérben ünneplők „toborzása” is sokkal egyszerűbb feladat. Ha a vendégek létszámával arányosan nagyobb a táncolásra kijelölt hely, több lesz a mulató vendég, így a hangulat is növekszik.

210 fős rendezvények esetében – a nyári hónapokban – a boltíves teraszon, továbbá a különtermekben van lehetőség a terítésre. Legyen egy rendezvény akár svédasztalos, akár állófogadás vagy a klasszikus terítési forma – esetleg az általunk kitalált – az étterem konyhája felszerelt a legkülönfélébb felszolgálási módozatok legtöbbjére.

A bőséges ételkínálatból szabadon válogathatjuk össze a nagynap menüsorát, de választhatunk a már meglévő – jól bevált – öszszeállításokból is, figyelembe véve a vegetáriánusok és a gyerekek étkezési szokásait. A nemzetközi konyha és a házias ételek is megtalálhatók az étlapon feltüntetett választékok között. Az esküvő programjait bővíthetjük borkóstolóval a helyi pincészetek kiváló boraiból, vagy akár egy karaoke bulival is színesíthetjük az esti órákat.

Szállás tekintetében gondolnunk kell a vidéki rokonok, a több száz kilométerre élő iskolatársak, barátok elszállásolásáról. Választhatunk a barátságos szállodai szobák és az ár/érték arányában jóval kedvezőbb ifjúsági szállás nyújtotta lehetőségek közül. Látogassatok el az Öreg-tó Club Hotel és Étterembe személyesen is. Javasoljuk, hogy egyeztessetek elképzeléseitekről és a nagy nap forgatókönyvéről. Barátságos kiszolgálással várnak minden kedves vendéget az Öreg-tó Club Hotel és Étterembe!

"Életünk legszebb napját egy olyan helyen tervezgettük, ahol az összes rokonunk, barátunk a legjobban érzi magát. A sok keresgélés után végre megtaláltuk a tökéletes helyet az esküvőnknek. Az első percben beleszerettünk a kerthelyiségbe is, és az a sok segítség amit kaptunk Tőletek megkönynyítette a néha kimerítő szervezkedést. Az ételek nagyon finomak voltak, ezt az esküvő utáni visszajelzések is bizonyítják. Köszönjük, hogy ilyen türelemmel és őszintén foglalkoztatok a kívánságaikkal. A lehető legjobb döntést hoztuk, hogy Titeket választottunk. Rita és Tibi 2016. július 2."térkép:Szólj hozzá:ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS, KERINGŐ OKTATÁS, EGYÉNI TÁNCOKTATÁS, Bojtos Gabriella

Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.eskuvopiacmagazin.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu