Pénisz masszázsolaj. Masszázsolajok


Kérjük ennek figyelembevételével rendeljen!

pénisz masszázsolaj

Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: A pénisz belsejében ún. Mivel a péniszbe a pénisz masszázsolaj a hatására jobban, gyorsabban tud beáramlani a vér, így a vérbőség fizikailag is képes megnövelni a pénisz méretét, annak vastagságát és hosszát egyaránt. Összetétele miatt érzékenyebb lesz a pénisz, így nagyobb élvezethez juttatva használóját.

pénisz masszázsolaj

A Largerkizárólag gyógynövényi összetevőket tartalmazó készítmény, ennek köszönhetően maximálisan természetes módon járul hozzá a pénisz növeléséhez. Használata maximálisan biztonságos. Legnépszerűbb termékek A méret növelése mellett pénisz masszázsolaj további előnye, hogy egyben vitalizálja és ápolja is a péniszt, így az rendszeres használat mellett hidratáltabb, selymesebb tapintású lehet.

pénisz masszázsolaj

A Larger pénisznövelő krémet előszeretettel ajánljuk azoknak a férfiaknak, akik kis, vagy közepes méretű péniszükön szeretnének nagyobbítani. Használata: A krém pénisz masszázsolaj használandó, a pénisz egész területén.

pénisz masszázsolaj

A teljes péniszen közepesen vastag réteget kell felvinni, majd elmaszírozni, ameddig fel nem szívódik. Naponta alkalommal használható. Figyelmeztetés: Fontos, hogy a növekedés érdekében kúraszerűen kell alkalmazni a terméket!

pénisz masszázsolaj

Amennyiben ez mégis megtörténne bő vízzel mossa meg a szemét. Kiszerelése: 75 ml.

pénisz masszázsolaj