Péniszbemutató férfiak, Nagy pénisz beszélgetés


Vérfagyasztó, ahogy az utasszállító küzd a hatalmas széllel Szokatlan események történtek október én a British Airways New Orleans-ból Londonba tartó járatán.

A férfi feleségével, kisfiával és kislányával utazott Angliába, épp utóbbit kísérte vissza a mosdóból az üléshez, amikor péniszbemutató férfiak perccel később a következő látvány tárult a szeme elé: egy középkorú férfi péniszét lóbálva mászkál a sorok között.

pénisz vastagsága és súlya

A magamutogató úriemberről a következők derültek ki: Hatam Hamadnak hívják, 56 éves, huszonöt unokája van, nagyon izgult a repülés előtt, épp emiatt — bár hónapok óta nem ivott alkoholt — öt pohár borral próbálta megnyugtatni magát. A nagypapából bizonyára a maligánfok hozta ki az állatot.

Humán anatómia[ szerkesztés ] A pénisz henger alakú szerv, melynek végén péniszbemutató férfiak makk glans penis található. A makkot a pénisz testétől corpus penis egy barázda, a sulcus coronarius penis választja el és kívülről a fityma preputium fedi. A pénisztest felső felszínén jól láthatóan fut a vena dorsalis superficialis penisa hímvessző felületes vénája.

Kipakolt pénisszel odaállt Vilmenay családja elé, úgy, hogy a nemi szerve csak centikre volt a tv-csatorna elnökének arcától, aki ezt nehezményezte is. Hatam Hamad ezután morcos lett, meglökte a tévést, majd odébbállt, hogy férfiasságát egy másik utasnak is megmutassa.

A személyzet tagjai ezek után a gép egy másik pontjára kísérték, ahol péniszbemutató férfiak út végéig szemmel is tartották, majd a Heathrow repülőtéren átadták a rendőröknek.

hogyan lehet a pénisz állva

Hatam Hamadot hat hét szabadságvesztésre ítélték — egy évre felfüggesztve — és pénzbüntetést is kell fizetnie. Ha nem pisili le az utastársát, egészen biztosan nem tartóztatják le Egy amerikai férfi a repülőn ürített egy idegenre, de nem emlékszik rá.

merevedési tünet