Pontos péniszméretek, Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | bubajbirtok.hu


pontos péniszméretek ember pénisz ellátása

Európában a magyar férfiak mérete a legnagyobb Péniszméretek Európában, Itt a péniszméret-térkép! A nemi szerv mérete miatti szorongás legrosszabb esetben pszichés zavarokat: depressziót, antiszociális, kényszeres viselkedést és akár öngyilkosságot is előidézhet. A valóságban viszont csak a férfiak elenyésző, 2,28 százalékának van abnormálisan rövid pénisze a felmérés szerint.

pontos péniszméretek merevedés nem gyakran reggel

Az az érdekes, hogy ugyanekkora százalékra jött ki az abnormálisan nagy pénisszel rendelkezők száma is. A kutatásban nem találtak összefüggést a különböző etnikumok és a péniszméret között, igaz, a legtöbb résztvevő európai vagy középkeleti felmenőkkel rendelkezett.

Mekkora egy átlagos pénisz mérete?

pontos péniszméretek ha nincs erekciós műtét

A méret a lényeg? A statisztikák szerint az átlagos péniszméret és hossz nagyban függ a tulajdonos származásától.

pontos péniszméretek mennyit nyom a pénisz

Még egy érdekesség, hogy a közhiedelemmel ellentétben a felmérés nem mutatott ki összefüggést a cipőméret és a hímvessző mérete között sem.

Azt még fontos hozzátenni, hogy mivel önként jelentkezők vettek részt a pontos péniszméretek, lehetséges, hogy többen jelentkeztek olyanok, akik nagyobb méreteik miatt több önbizalommal rendelkeztek péniszméretek Európában téren. Lásd még.

pontos péniszméretek tartós erekció fenntartása