Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Precision Rendezvény

Pölös Petra 06 20 599 3230
precisionrendezveny@gmail.com
http://www.precisionrendezveny.hu
https://www.facebook.com/Precision-Rendezv%C3%A9ny-204591896661029/

A Precision (ejtsd:Priszizsön) Rendezvény vállalja esküvők és rendezvények szervezését, dekorálását, valamint szertartásvezetést.

Minden menyasszony álma, hogy a nagy nap a legtökéletesebb legyen. Precizitásuk és megbízhatóságuk a garancia arra, hogy ez valóban így is történjen.

3 féle csomagajánlatuk közül választhat az ifjú pár.

 Az Esküvői Tanácsadás szolgáltatásuk egyszeri találkozást tartalmaz, amelynek keretein belül segítséget kapnak abban, hogy hogyan szervezzék meg saját esküvőjüket. A csomag tartalmaz egy jól hasznosítható esküvői határidőnapló is.

 Ennél bővebb szolgáltatást tartalmaz az esküvőszervezés csomaguk, de a legteljesebb segítséget, az első lépéstől az utolsóig, a teljes körű esküvőszervezési csomagukkal tudják igénybe venni.

A szertartásvezetés sokak számára még ismeretlen fogalom lehet, ám az utóbbi időben egyre inkább kezd elterjedni a házasulandó párok körében. Ennek egyik legfőbb oka az, hogy a kinti helyszíneken történő házasságkötés nem minden esetben engedélyezett. Gyakori probléma, hogy az ifjú pár egy különleges, számára kedves helyen szeretné kimondani a boldogító igent, de erre az adott hivatal nem ad engedélyt. Ahol a jegyző nem engedélyezte a külső házasságkötést, ott nincs lehetőség anyakönyvvezető általi külső szertartásra. Ilyenkor jelenthet áthidaló megoldást egy szertartásvezető. Ő ugyanis az ország bármely pontján, és bármilyen helyszínen celebrálhatja az esküvőt, a pár kívánságának megfelelően. A szertartás egyik legfontosabb kelléke, a hangosítás. Fontosnak tartják, hogy a nagyszülők, dédszülők és a hátsó sorban lévő jó barátok is tisztán hallják minden egyes percét a szertartásnak. Ezért választottak maguk mellé megbízható hangtechnikus szakembereket.

A rendezvények szervezése és komplett dekoráció készítése is megtalálható szolgáltatási palettájukon.

Bízza rá magát szakemberekre, és élvezze a készülődés minden egyes percét felesleges kapkodás, és idegeskedés nélkül!


ESKÜVŐSZERVEZÉS, SZERTARTÁSVEZETÉS, ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ, Precision Rendezvény 2018. 04. 30. álló

Precision Rendezvény

Elolvasom

ESKÜVŐSZERVEZÉS, SZERTARTÁSVEZETÉS, ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ, Precision Rendezvény 2018. 04. 30. álló
ESKÜVŐSZERVEZÉS, SZERTARTÁSVEZETÉS, ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ, Precision Rendezvény 2018. 04. 30. álló

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?