Recept felállítása. Recept felállítása


recept felállítása

Index - Belföld - A recept felállítása után is egyszerűbb lesz kiváltani az e-receptet Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja - Körös Hírcentrum Emmi: megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja e-recept keresve.

A közlemény szerint a recept felállítása ellátások lehetősége is megmarad a veszélyhelyzet után is, így az ellátás sajátosságait és orvosszakmai indokoltságát figyelembe véve továbbra is lehet a beteg távollétében előszűrést végezni, diagnózist vagy terápiás javaslatot recept felállítása, távmonitoringot folytatni, gyógyszert rendelni, vagy védőnői gondozást ellátni távmonitoring eszközökkel és egyéb infokommunikációs technológiák révén hozzáférhető információk alapján.

recept felállítása

Hirdetés Kitértek arra is: recept felállítása Országgyűlés elfogadta a veszélyhelyzet megszűnését követő időszakra vonatkozó speciális jogszabályi rendelkezéseket. A most elfogadott szabályozás a veszélyhelyzet megszűnését recept felállítása 90 napig van érvényben, azonban felhatalmazó rendelkezés biztosítja a kormánynak annak lehetőségét, hogy szükség szerint rendeletben szabályozza a telemedicinális ellátások feltételeit - áll a közleményben.

recept felállítása

Lásd még.