Spontán merevedés


Reggeli merevedés Reggeli merevedés Szinte minden férfi előtt ismerős testének a címben említett reggeli reakciója. A reggeli merevedés már éves korban előfordulhat, szintúgy a spontán merevedés, amit meglepő módon már fiú magzatoknál is megfigyeltek az spontán merevedés. Ebből is látszódik, hogy nincs összefüggés a reggeli merevedés és a szexuális álmok között, természetesen járhat együtt a két eset, de az alvás közbeni vagy a reggeli merevedés egy erotikus álom nélkül is bekövetkezhet. Vajon miért?

A szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus azonban megnyugtatta őt, hogy emberfüggő, kinél mi idéz elő izgalmi állapotot. Kérdezz a Life.

spontán merevedés mi okozza a tartós merevedést

Tedd fel kérdésed a szakerto life. Ne felejtsd el megírni, hogy a Life.

spontán merevedés az erekció során a fej nem nyílik meg teljesen

Az lenne a kérdésem, hogy miért nem jön létre nálam spontán merevedés, mint más férfiaknál, ha meglátok egy szép nőt, a szexre gondolok, vagy éppen spontán merevedés nézek? Nálam ilyen nincs és nem is volt soha.

Tartalomjegyzék

Családos, 35 éves apuka vagyok, de ez nagyon aggaszt engem. Amikor a páromhoz érek, létrejön ugyan a merevedés, és nagy ritkán akkor is volt már rá példa, amikor csak a feleségemre gondoltam.

Általában azonban kell, hogy hozzáérjek, és hogy csókolózzunk. Enélkül sajnos nem megy. Fiatalabb korom óta küzdök ezzel a problémával, és nem értem, mi lehet a gond velem.

Dr. Papos István válasza merevedés témában

Miért megy ez a többi férfinak, és nekem miért nem? Köszönöm, Kedves Norbi!

Potenciazavar: Íme a megoldási lehetőségek!

Attól, hogy valakit vizuális inger ér, meglát egy nőt, vagy pornót néz, még nem kell, hogy merevedése legyen. Napközben sem kell spontán merevedésnek lennie, ez abszolút egyénfüggő. Egyeseknek van, másoknak nincs.

Mindenkinek más-más ingerre van szüksége ahhoz, hogy szexuális izgalomba jöjjön.

Navigációs menü

Az is teljesen rendben van, hogy számodra a párod érintése és a köztetek lévő intimitás megélése váltja ki ezt. Ez annyit tesz, hogy te ilyen beállítottságú vagy. Fontos viszont, hogy ismerjük saját testünk működését, tehát tudnunk kell, hogy számunkra milyen ingerek okoznak szexuális izgalmat, mitől érezzük jól és biztonságban, valamint kellőképp ellazulva magunkat ahhoz, hogy meg tudjuk élni egy együttlét minden pillanatát, illetve hogy képesek legyünk átadni a kontrollt a partnerünknek is.

spontán merevedés elveszett erekció vágása

Ennek kölcsönösen kell működnie. Jó lenne tudni, hogy mi alapján gondolod azt, hogy ami veled történik, az nem helyénvaló.

Érdemes átgondolni, hogy mennyire spontán merevedés forrásból származhat ez az információ, mert tulajdonképpen az elképzelésed egy helytelen hiedelemből fakad. Képzeld csak spontán merevedés, milyen vicces lenne, ha minden férfinak merevedése lenne, aki meglát egy vonzó nőt, vagy csak épp valami erotikus dologra gondol. Ha mélyebben is el szeretnél merülni a témában, az alábbi cikkeket ajánlom neked:.