Az oldalt ennyien látták:


Molnár Judit Okleveles szertartásvezető

Molnár Judit Okleveles szertartásvezető 06-30/549-5522
juditmoli22@gmail.com
http://www.szertartasmaskepp.huMert a TE ESKÜVŐD MÁS mint a többi!

Különleges ESKÜVŐ + Egyedi SZERTARTÁS = SZERTARTÁS MÁSKÉPP

Minden esküvő a maga nemében egyedi és megismételhetetlen!

De hogy különleges és egyúttal tökéletes is legyen, ahhoz sok minden más is kell!

Ezek egyike, az Esküvői Szertartásvezető!

A szokások, az aktuális trend és a lehetőségek is időről-időre változnak, így van ez az esküvők esetében is. Napjainkban az egyediségen, a különlegességen van a hangsúly, egyre több pár vágyik a sablonos, megszokott esküvők helyett valami másra, újra, olyanra, ahol kifejezhetik önmagukat, ami Róluk és Nekik szól!

Ez az igény hívta létre, hogy a ceremónia vagy a szertartás is az esküvő helyszínén történjen meg, teljesen személyre szabottan, a párok stílusához alkalmazkodva. Az esküvő egyik legfontosabb és legszebb pillanata, a szív mélyéig hatoló, a lelkünket is megérintő szertartás, esküvői ceremónia…..legalábbis így kellene lennie.

Én Okleveles Szertartásvezetőként abban segítek Nektek, hogy ez így is legyen!

Ki a Szertartásvezető és miért Őt válasszátok?

Ha Ti is egyetértetek abban, hogy a Nagy Nap fénypontja a ceremónia kell hogy legyen, és van arra lehetőségetek hogy kiválasszátok azt a helyszínt , amit megálmodtatok, azt az időpontot, ami Nektek valamiért fontos, és azt a stílust, vagy akár csak azt a zeneszámot, ami Benneteket jellemez vagy éppen a közös dalotok, akkor miért ne választanátok ki azt a személyt is, akivel szívesen osztoznátok a boldogságotokban, és aki a nagy pillanatotokban a Ti Szertartásvezetőtök lesz.

Amikor kimondjátok a boldogító IGEN-t, és egymás ujjára felhúzzátok örök szerelmetek jelképét a jegygyűrűt, fogadalmat tesztek egymásnak vagy éppen megköszönitek szüleiteknek azt a sok törődést és szeretetet amellyel felneveltek, hogy ezen a szép napon mostantól egymáséi lehessetek.

Ha valóban szeretnétek, hogy ez a pillanat örök és emlékezetes legyen, és még évek múlva is azt a csodálatos ceremóniát emlegessék, amikor Ti összeházasodtatok, vagy minden barátnőtök a Tiétekhez hasonló különleges esküvői szertartást szeretne, mert a Tiéteket azóta sem tudja elfelejteni, akkor ehhez Rám van szükségetek!

Miben más és hogyan zajlik a Szertartásvezetés?

Szertartásvezetőként, egy meseszép külső helyszínen, Veletek egyeztetve, az álmaitokat megvalósítva olyan esküvői ceremóniát tartok, ami valóban személyre szabott és utánozhatatlan, Rólatok és Nektek szól majd!

A legfontosabb különbség és amiben más a szertartásvezetés az, hogy míg az anyakönyvvezető hivatali személy, a szertartásvezető nem az. Hanem olyan valaki, aki szívvel lélekkel azon van, hogy a jegyespár Nagy Napján a polgári szertartás is éppoly tökéletes, egyedi, meghitt és személyes legyen, mint az esküvő többi része, legyen szó akár a dekorációról, a zenéről vagy a menyasszonyi ruháról, ami tökéletesen illik mind a párhoz, mind az esküvői helyszínhez, ami stílusos és elegáns is egyben.

A hivatalos anyakönyvvezetők munkarendjükből, beosztásukból adódóan, szabályokhoz vannak kötve mind időben, mind területileg, nem beszélve a szertartás hosszáról, vagy tartalmi részéről, így egyáltalán nem tudják, az ifjú pár igényeit oly mértékben kiszolgálni, ahogyan azt ők szeretnék.

Szertartásvezetőként, én alkalmazkodni tudok a Ti lehetőségeitekhez, napi beosztásotokhoz. Így az ország egész területén bárhol és bármelyik napon, hétköznap vagy ünnepnap (akár pénteken, vasárnap) és bármelyik napszakban ( akár este, vagy éjszaka ) is megtartom az esküvői ceremóniátokat.

Ha arra van igényetek kétnyelvű szertartás is kérhető, akár angol, francia vagy orosz nyelven is levezetem a szertartásotokat.

A másik fontos különbség maga a szöveg, ami talán a legfontosabb eleme a szertartásnak. Míg a hivatalos anyakönyvvezetők sablonos, szinte már futószalagszerű mondatokat mondanak, szertartásvezetés esetén, itt aztán tényleg szárnyalhat a képzeletetek.

Lehet a szöveg megható, ünnepélyes, vicces, régies stílusú vagy személyes történeten alapuló esetleg hagyományosabb hangvételű. A lényeg minden esetben ugyanaz, hogy a szertartás végén elégedetten és mosolyogva úgy érezzétek, hogy ezt a ceremóniát sosem felejtitek el, és még évek múlva is örömmel, szívesen gondoltok vissza a Nagy Nap eme különleges órájára.

Ezeken kívül még természetesen sok apró, ámde meghatározó dolog van, amivel Szertartásvezetőként egyedivé tudom tenni az esküvői ceremóniát, de ezeket már a személyes találkozás és megbeszélés alkalmával tudjuk majd egyeztetni.

Ha szeretnétek életetek egyik legszebb és legemlékezetesebb napját méltó módon, minden tekintetben a saját elképzeléseitek szerint megélni, és megtiszteltek bizalmatokkal, boldogan leszek én az, aki ezt az egyedi, személyre szóló esküvői szertartást levezeti, és aki elindít Benneteket a közös, új utatokon!

Stílus és Elegancia a különleges Esküvők záloga!
www.szertartasmaskepp. hu
Szertartás ami Rólatok és Nektek szól!

Molnár Judit
Okleveles szertartásvezető
06-30/549-5522

ESKÜVŐI SZERTARTÁSVEZETŐ, Molnár Judit Okleveles szertartásvezető 2017 04.30.

ESKÜVŐI SZERTARTÁSVEZETŐ, Molnár Judit Okleveles szertartásvezető 2017 04.30.

ESKÜVŐI SZERTARTÁSVEZETŐ, Molnár Judit Okleveles szertartásvezető 2017 04.30.

hozzászólás:Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.eskuvopiacmagazin.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR