Esküvőd szervezéséhez inspirációk, ötletek, sok-sok színvonalas szolgáltatás

Nálunk mindent megtalálsz!
Válassz a rendkívüli alkalomhoz rendkívüli szakembereket!

Sziluett Borhotel Farkasmály

3200 Gyöngyös-Farkasmály Pincesor
(+36) 37 309 074 Hívható minden nap 8-24 óráig.
info@hotelsziluett.hu
http://hotelsziluett.hu
https://www.facebook.com/hotelsziluett

Esküvő a Borhotel Sziluett*** Farkasmályban

Megtervezzük álmai esküvőjét!

A Mátra lábánál lévő történelmi pincesoron természeti környezetben, kiváló megközelíthetőséggel Budapesttől, romantikus esküvői helyszínt kínál a Borhotel Sziluett. 85 km-re a fővárostól, autópályán keresztül 1 óra utazással, mely nem terheli vendégeit, hogy önfeledten élvezhessék a hotel professzionális ellátását. Éttermünk 90 fő leültetése mellett további 40 főnek kínál helyet a teraszon, amellett hogy megfelelő hely marad a zenekarnak és a tánctérnek.

Szállodánk 18 szobája 2,3 és 4 fős elrendezésben 60 fő részére nyújt szálláslehetőséget. Legyen stresszmentes az esküvő, hogy valóban ez legyen az ifjú pár egyik legszebb napja. Válasszon esküvői csomagajánlataink közül, amelyek teljes körű megoldást nyújtanak, hogy az ünnep egyben élmény is lehessen.

Teljes körű szervezést nyújtunk, hogy élmény legyen az ünnep!

Vendégvárás, fogadás

A ceremóniák előtti étkezés és italfogyasztás színtere...

A vendégvárást közvetlenül a hotel mellett található Lőrincz Pince - Éttermünkben ajánljuk.

Miért a Borhotel Sziluett?

• Természeti környezetben a Mátraalján
• Légkondícionált étterem
• 130 fős éttermi kapacitás
• Szálláslehetőség 64 fő részére
• Választási lehetőségek a polgári szertartás helyszínéül
• Jól tervezhető költségek meglepetések nélkül
• Nincs terembérleti vagy felszolgálási díj
• A legszebb szobánk grátisz az ifjú párnak
• Gyermekeknek 6 év alatt teljesen ingyenes,
• 12 év alatt 50% kedvezmény

Polgári szertartás

Többféle helyszín, többféle dekorációs lehetőség... Polgári szertartáshoz több helyszín közül kínálunk választási lehetőséget.

Fedett teraszunk a hotel bejáratánál csodálatos panorámát nyújtó meghitt helyszín. Hirtelen jött zápor esetén is megóvja a szertartást és a násznépet.

Ugyanakkor kellemesen szellős, így egy forró nyári napon üdítő megoldás a nagyszerű alkalomra.

70 fő részére tudunk helyfoglalási lehetőséget kínálni. A további Vendégek a korlátnak dőlve, állva tudják követni az eseményeket. Polgári szertartáshoz bármelyik színt berendezve és technikai eszközökkel felszerelve, kezelő személyzettel 20000 forintért kínáljuk.

Hangosítással az előre választott zenével a bevonuláskor, a gyűrűhúzáskor és a köszöntőkor emeljük a hangulatot. A polgári szertartás helyszínének a díszítése további 30000 forintba kerül, amely a következőket tartalmazza: székhuzatok székátkötő masnival (arany vagy barna színben), mennyezeti és korlát selyemdíszek fehér színben, anyakönyvvezetői asztal körbeszoknyázva (fehér vagy bordó színben), 2 db virágtartó állvány fehér selyemmel borítva, bordó szőnyeg az anyakönvvezetői asztal alá, bevonuló szőnyeg.

Nagyon szépen köszönjük, hogy a segítőkész munkátokkal hozzájárultatok az esküvőnk még szebbé tételéhez! Minden remekül sikerült, a helyszín, a szobák, az ételek, minden tökéletes volt A vendégeinktől csak pozitív visszajelzést kaptunk, és mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Nikolett Tassel-Nádudvari


Kedves Nagy család és hotel személyzet! Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent. Minden vendég megjegyezte a csodálatos kiszolgálást. Az étel, a szobák és a felszolgálás is első osztályú volt. Csak ajánlani fogjuk mindenkinek.
- Kuszkó Fatime és Konrád

ESKÜVŐI HELYSZÍN MÁTRA, ROMANTIKUS ESKÜVŐ, Sziluett Borhotel Farkasmály; álló

Sziluett Borhotel Farkasmály

Elolvasom

Inspiráció

Ezekre még szükséged lehet!?