Az oldalt ennyien látták:


Velencei-tavi esküvő
+36 70 637 4224
velenceitavieskuvo@gmail.com
http://www.velenceitavieskuvo.huMondd ki a boldogító igent a csodálatos természeti környezetben. Egy vízparti esküvő romantikus díszletet kölcsönöz, háttérben a festői naplementével, a meghitt szertartáshoz.

Egyedi ötletekkel állunk rendelkezésetekre a legapróbb részletektől a legfontosabb kiegészítőkig.

Megbízható munkatársaink egyetlen célja, hogy az esküvőtöket valóban felejthetetlenné és csodálatossá tegyék, igazodva igényeitekhez és lehetőségeitekhez bármilyen stílusban és létszámban gondolkodva.

ESKÜVŐI HELYSZÍN VELENCEI-TÓ, VÍZPARTI ESKÜVŐ, ROMANTIKUS ESKÜVŐ, Velencei-tavi esküvő 2017.01.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN VELENCEI-TÓ, VÍZPARTI ESKÜVŐ, ROMANTIKUS ESKÜVŐ, Velencei-tavi esküvő 2017.01.30.

ESKÜVŐI HELYSZÍN VELENCEI-TÓ, VÍZPARTI ESKÜVŐ, ROMANTIKUS ESKÜVŐ, Velencei-tavi esküvő 2017.01.30.

térkép:hozzászólás:KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁRReferenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.