Az oldalt ennyien látták eddig:


Zebra Konfekció Felsőruházati kis-, és nagykereskedés
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 30.
06 1 302-6599
06 30 4833-833
4400 Nyíregyháza, Jég u. 2., 06 42 408-428
info@zebrakonfekcio.hu
www.zebrakonfekcio.huStílusos és elegáns megjelenés mérsékelt áron

Az elegancia a siker kulcsa mind az üzleti életben, mind a magánéletben.

Azokra a férfiakra, akik tudják, mit akarnak, egyre inkább az a jellemző, hogy nem csak különleges alkalmakkor viselnek öltönyt, hanem a hétköznapokon is stílusosan öltöznek.

Azonban a legtöbb férfi számára az öltönyvásárlás nem rutinfeladat, ráadásul nincs két egyforma alkat, és két egyforma ízlés sem. Ha nagy kínálatból, sokféle fazonból szeretnénk válogatni, mindezt méretre igazítva, akkor feltétlenül keressék fel a Zebra Konfekciót Nyíregyházán, a Jég utca 2. szám alatt.

Az 1938-ban alakult cég fő profilja a férfiruházat gyártása. A hétköznapi viselet mellett külön hangsúlyt fektetnek alkalmi, esküvői, ballagó, szalagavató öltönyök készítésére, de olyan különleges uniformisokat is megtalálunk itt, mint például a bocskai, vadászöltönyök, rendőr díszegyenruha. Vőlegényeknek már 45 000 forinttól kínálnak öltönyt, méretre igazítva.

Az egész család megtalálja a számára tökéleteset, hiszen a kicsi gyerekektől kezdve, az extra nagy méretig válogathatunk, különböző méretállásokkal (slim fitt, normál, telt, hosszított). Természetesen külön zakót vagy nadrágot is lehet vásárolni.

Folyamatosan figyelik a trendeket, nézik az aktuális irányzatokat, mind fazonban, színben, vagy anyagban. A Zebra Konfekció öltönyei nagyon strapabíróak, időtállóak, melyekben a fiatalok is divatosan érzik magukat. A diákok egyik legemlékezetesebb iskolai eseménye a ballagás, szalagavató. A jó öltöny bárki számára könnyedén hordható, és olyan élményt biztosít a viselője számára, hogy máskor is szívesen magára ölti, amikor az alkalom úgy kívánja.

Osztályoknak, csoportoknak, az elegáns de ugyanakkor trendi megjelenés mellett, közel 20% kedvezményt is biztosítanak. A lehetőségek száma tehát óriási, hiszen az anyagok, fazonok és a méretek nagyon tág keretet adnak a választáshoz.

A Zebra Konfekcióban több évtizedes szakmai tapasztalattal segítenek kiválasztani, és méretre is igazítani minden férfi számára az egyéni ízléséhez és alakjához a leginkább illeszkedő megoldást. A tökéletes megjelenéshez nélkülözhetetlen a megfelelő nyakkendő és az ing is, melyeket többféle márkában, színben és fazonban szintén találunk a Jég utca 2. szám alatt.

Stílusos, az évszaknak megfelelő kabátot is választhatunk a megfelelő összhang eléréséhez. Nőknek is gyártanak minőségi kabátokat többféle fazonban és színben is. Figyeljék folyamatosan a Zebra Konfekció ajánlatait, hiszen október elején születésnapi meglepetéssel, kedvezménnyel kedveskednek a vásárlóknak.

ÖLTÖNY, ESKÜVŐ, BALLAGÁSI ÖLTÖNY, VADÁSZÖLTÖNY, NAGYMÉRETŰ ÖLTÖNY, Zebra Konfekció
2017.07.30.

térkép:hozzászólás:ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS, KERINGŐ OKTATÁS, EGYÉNI TÁNCOKTATÁS, Bojtos Gabriella

Frizurák képekben
Idézetek meghívóra
Celebek esküvőiképei
KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:HOL KERESEL:

BUDAPEST
BÁCS-KISKUN MEGYE
BARANYA MEGYE
BÉKÉS MEGYE
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉM MEGYE
CSONGRÁD MEGYE
FEJÉR MEGYE
GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE
HAJDÚ-BIHAR MEGYE
HEVES MEGYE
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
NÓGRÁD MEGYE
PEST MEGYE
SOMOGY MEGYE
SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
TOLNA MEGYE
VAS MEGYE
VESZPRÉM MEGYE
ZALA MEGYE
Mit keresel:

Ajándék
Autóbérlés
Ceremóniamester
Cipő
Cukrászda
Csomagolás
Dekoráció
Ékszer
Esküvői helyszín
Esküvői ruha
Esküvő kiállítás
Esküvőszervező
Eszközbérlés
Étterem
Fitnesz
Fodrász
Fogorvos
Fotó
Galambröptetés
Kozmetika
Lemezlovas
Meghívó
Plasztikai sebész
Repülés
Sátor
Smink
Szállás
Tánc
Tűzijáték
Videó
Virág
Vőfély
Zenekar
Partner oldalaink

www.otthontar.hu
www.eskuvopiacmagazin.hu
www.mintagazda.hu
www.utazzvelunkhungary.hu
www.queeneskuvo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR