Hímvesszővel született


változások a péniszen mi a galamb pénisze

Megosztom Ledöbbentek az pénisz pendrive sosem született még kisbaba ilyen elváltozással A világon elsőként történt meg, hogy három nemi szervvel született meg egy kisfiú. Az orvosok már meg is műtötték a különleges gyermeket.

fúvókával ellátott péniszzel szarva méret 23cm pénisz

Az orvosokat is ledöbbentette, amikor meglátták az újszülött kisfiút, aki a világon elsőként három hímvesszővel született. A különleges gyermek Irak északi részén, Moszul közelében látta meg a napvilágot. A szakértők megállapították, hogy három nemi szerve közül kettő működésképtelen, így azokat egy helyreállító műtét során eltávolították.

mint egy szuper merevedés a pénisz megnagyobbodásának leghatékonyabb orvossága

A különös eset ráadásul nem is derült ki elsőnek. Akkor jöttek rá a dokik, amikor a szülei visszavitték a kórházba, mert azt hitték, megduzzadtak a herezacskói.

a pénisz egyenesen gyorsan leesik elveszett erekció a közösülés oka miatt

Az édesanyát ezután vizsgálat alá vetették, hogy kiderítsék, szedett-e valamilyen gyógyszert a terhessége alatt, illetve azt is kutatták, hogy a családban előfordult-e már valamilyen hímvesszővel született rendellenesség. Azonban egyik eset sem vezetett eredményre — írja a Daily Star nyomán a Ripost.

erősítse a pénisz izmait felállítás 12-kor

Azonban az orvosok szerint minden öt-hat milliomodik kisfiú egynél több pénisszel születik, és világszerte körülbelül diphallia esetet regisztráltak már. Így az iraki kisfiú az első triphallia-s kisgyermek.